Τετάρτη, 17 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Λάρισα: Σώθηκε μετά από πολύωρο χειρουργείο ο 23χρονος που έπεσε στο κενό από μπαλκόνι 2ου ορόφου

Λάρισα: Σώθηκε μετά από πολύωρο χειρουργείο ο 23χρονος που έπεσε στο κενό από μπαλκόνι 2ου ορόφου
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ευχάριστα νέα για τον 23χρονο στη Λάρισα που τραυματίστηκε μετά την πτώση στο κενό από μπαλκόνι. Οι γιατροί απέτρεψαν τα χειρότερα μετά από πολύωρο χειρουργείο.

Η πτώση από μπαλκόνι δευτέρου ορόφου στη Λάρισα, τον έστειλε σοβαρά τραυματισμένο σε νοσοκομείο. Οι γιατροί διαπίστωσαν κατάγματα στα πόδια και τον έβαλαν εσπευσμένα σε χειρουργείο. Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και πλέον η ζωή του νεαρού δεν διατρέχει κίνδυνο. Θα χρειαστεί χρόνος όμως, μέχρι να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να μπορέσει να περπατήσει ξανά. Τα αίτια του ατυχήματος δεν έχουν αποσαφηνιστεί. Ήδη έχει ενημερωθεί και η αστυνομία, που προσπαθεί να συνθέσει τα κομμάτια στο παζλ της παρολίγον τραγωδίας.

Σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο 23χρονος που προχθές το βράδυ (27-05-2024) έπεσε από μπαλκόνι δευτέρου ορόφου πολυκατοικίας στη Λάρισα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στα πόδια. Σύμφωνα με πληροφορίες του οnlarissa.gr, ο νεαρός στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του, καθώς τα κατάγματά του, αφορούσαν μόνο τα κάτω του άκρα, γλιτώνοντας έτσι έναν βαρύτερο τραυματισμό.

Πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας. Υπενθυμίζεται πως το περιστατικό έγινε επί της οδού Ηρών Πολυτεχνείου στο ύψος του ΑΤΑ.

Ο άτυχος νεαρός βρέθηκε στο κενό κάτω από αδιευκρίνιστες ως στιγμής συνθήκες και «προσγειώθηκε» στο πεζοδρόμιο.

Άμεσα κινητοποιήθηκε η αστυνομία που έσπευσε στο σημείο και διερευνά τα αίτια της πτώσης, ενώ ο νεαρός παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις