Κυριακή, 21 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Παλαίμαχοι και παίκτες της ομάδας μπάσκετ στην «OPAP Arena» για τον τελικό του Conference League

Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Παλαίμαχοι και παίκτες της ομάδας μπάσκετ στην «OPAP Arena» για τον τελικό του Conference League

Αρκετοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές αλλά και παίκτες από την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού βρίσκονται στην «OPAP Arena» προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων» απέναντι στην Φιορεντίνα για τον τελικό του Conference League.

Ο Ολυμπιακός δίνει το σπουδαιότερο παιχνίδι της σεζόν, με το σύνολο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να αντιμετωπίζει την Φιορεντίνα, στο πλαίσιο του τελικού της «OPAP Arena.» Όπως είναι λογικό αρκετά πρόσωπα από την σύγχρονη ιστορία των Πειραιωτών βρίσκεται στις εξέδρες του γηπέδου.

Παλαίμαχου ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, αλλά και παίκτες από την ομάδα μπάσκετ έχουν δώσει το βροντερό παρών  με την παρουσία τους να μην περνά απαρατήρητη.

Αποθέωση γνώρισε ο παλαίμαχος αθλητής μπάσκετ των Πειραιωτών Γιώργος Πρίντεζης, ενώ ίδια αντιμετώπιση είχε και ο Ρομπέρτο.

Αξίζει να σημειωθεί πως όπως ήταν γνωστό και ο προπονητής του μπασκετικού Ολυμπιακού είναι καλεσμένος των «ερυθρόλευκων» και βρίσκεται στο γήπεδο.

Όπως είναι λογικό η ατμόσφαιρα είναι εντυπωσιακή, με τον κόσμο του Ολυμπιακού να στήνει το δικό του πάρτι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις