Τετάρτη, 17 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Με ανοικτό πούλμαν οι κατακτητές του Conference League θα πάνε στο δημοτικό θέατρο Πειραιά

Ολυμπιακός: Με ανοικτό πούλμαν οι κατακτητές του Conference League θα πάνε στο δημοτικό θέατρο Πειραιά
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ολυμπιακός θριάμβευσε και κατέκτησε το Confernece League. Οι Πειραιώτες ήταν προετοιμασμένοι για τη συγκεκριμένη ιστορική επιτυχία και σκοπεύουν να το πανηγυρίσουν με τους φίλους τους στον Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός είχε έτοιμο ανοιχτό πούλμαν για την κατάκτηση του Conference League, με το όχημα να περιμένει να παραλάβει τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και τους παίκτες του στη Λεωφόρος Συγγρού.

Στο σημείο βρέθηκε και πλήθος οπαδών της ομάδας, μόλις κατάλαβαν την παρουσία του διωρόφου κατακόκκινου πούλμαν.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού αναμένεται να ολοκληρώσουν τους πανηγυρισμούς τους στην OPAP Arena, να αποχωρήσουν από τη Νέα Φιλαδέλφεια, να επιβιβαστούν και να κατευθυνθούν προς τον Πειραιά.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η αποστολή του Ολυμπιακού θα μεταβεί στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά (το ανέφερε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης στις δηλώσεις του), για να πανηγυρίσει μαζί με τον «τρελαμένο» της κόσμο την κατάκτηση του Conference League.

«Περιμένουμε τους παίκτες του Ολυμπιακού τις πρώτες πρωινές ώρες» ανέφερε σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, τονίζοντας πως έχει στηθεί εξέδρα για να ανέβουν πάνω οι θριαμβευτές.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις