Τετάρτη, 17 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Πώς υποδέχθηκαν οι πρωινές εκπομπές την κατάκτηση του Conference League

Ολυμπιακός: Πώς υποδέχθηκαν οι πρωινές εκπομπές την κατάκτηση του Conference League

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Φιορεντίνα με 1-0 και κατέκτησε το Conference League. Οι Πειραιώτες έγιναν η πρώτη ελληνική ομάδα που κατακτά ευρωπαϊκό τίτλο κι όπως είναι επόμενο, η ευρωπαϊκή στέψη των ερυθρόλευκων ήταν πρώτο θέμα σε όλες τις πρωινές εκπομπές.

Οι πολύ πρωινές εκπομπές σε MEGA και ΣΚΑΪ ήταν βαμμένες στα «κόκκινα». Ο ύμνος του Ολυμπιακού αντηχούσε σε όλο το πλατό στην «Κοινωνία Ώρα MEGA». «Αφήστε λίγο να το πιάσουμε, να το αισθανθούμε, δεν έχει κοιμηθεί κανένας» είπε η Ανθή Βούλγαρη καλημερίζοντας τους τηλεθεατές της εκπομπής.

Τη σκυτάλη πήρε ο Δημήτρης Οικονόμου ο οποίος έκανε πλάκα στον Άκη Παυλόπουλο στο πλατό του σήμερα λέγοντας στον συμπαρουσιαστή του ότι «υποχρεώσαμε τον συνάδελφο να βάλει κόκκινη γραβάτα».

Δηλωμένος οπαδός του Ολυμπιακού, ο Κώστας Φραγκολιάς δεν γινόταν να μην πανηγυρίσει το τρόπαιο με την ψυχή του. «Βουντού, βουντού και κόκκινη λατρεία, το ευρωπαϊκό σηκώσαμε μέσα στην Αγία Σοφία» φώναζε ο Κώστας Φραγκολιάς μέσα από μια ντουντούκα, ενώ η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως τα παιδιά της πήγαν στο σχολείο φορώντας τη στολή της ομάδας.

«Ελ Κααμπί και τέζα όλοι» ήταν το πρώτο σχόλιο του παρουσιαστή της «Πρωινής Ζώνης» στο Action24, Γιώργου Κακούση, ο οποίος στάθηκε στο σχόλιο που είχε κάνει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στην ίδια εκπομπή το πρωί του τελικού, λέγοντας πως τον «έλουσε κρύος ιδρώτας» όταν εκείνος είχε πει ότι οι «Ερυθρόλευκοι» θα νικήσουν στον τελικό.

Στο πλατό του OPEN, Παναγιώτης Στάθης και Γιάννης Κολοκυθάς αντάλλαξαν ρόλους. Μετά τους πανηγυρισμούς του δεύτερου για την κατάκτηση της EuroLeague από τον Παναθηναϊκό για έβδομη φορά με αποκορύφωμα την είσοδο του τροπαίου στην εκπομπή, ήρθε η σειρά του Παναγιώτη Στάθη να «πάρει το αίμα του πίσω» για την καζούρα των προηγούμενων ημερών. «Μάγκικο, τίμιο, ζηλεύω πολύ που η ομάδα μου δεν είναι εκεί, χαρείτε το» σχολίασε ο Γιάννης Κολοκυθάς.

Η νίκη του Ολυμπιακού ήταν το πρώτο θέμα και στη «Super Κατερίνα», με την Κατερίνα Καινούργιου να σχολιάζει αρχικά, «άντε και στο παγκόσμιο να πω! Στο Μουντιάλ δεν είμαστε;» ωστόσο μετά τη διόρθωση των συνεργατών της να λέει: «Δηλαδή αυτό που κατέκτησε ο Ολυμπιακός είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να κατακτήσει ελληνική ομάδα. Ουάου!»

Media Τελευταίες ειδήσεις