Τετάρτη, 17 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Οι διάσημοι που έδωσαν το παρών στον τελικό του Conference League στην «OPAP Arena»

Ολυμπιακός: Οι διάσημοι που έδωσαν το παρών στον τελικό του Conference League στην «OPAP Arena»

Στον τελικό του Conference League στο γήπεδο της «OPAP Arena» στο οποίο ο Ολυμπιακός έγγραψε ιστορία, κατακτώντας τον πρώτο ευρωπαϊκό του τίτλο, βρέθηκαν αρκετά πρόσωπα από τον πολιτικό χώρο, τον αθλητισμό αλλά και ηθοποιοί, παρουσιαστές.

Μεγάλα ονόματα βρέθηκαν στον τελικό του Conference League και συγκεκριμένα στο γήπεδο της «OPAP Arena» εκεί που ο Ολυμπιακός κέρδισε την Φιορεντίνα με σκορ 1-0 και κατέκτησε το τρόπαιο.

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανος Κασσελάκης, πανηγύρισε μαζί με φιλάθλους το γκολ που χάρισε στον Ολυμπιακό τη νίκη, ενώ στο πέταλο της «OPAP Arena» βρέθηκε και ο Ανδρέας Λοβέρδος ο οποίος έστειλε το δικό του μήνυμα από τις εξέδρες.

Μέσα σε βαγόνι του ΗΣΑΠ ο Γιώργος Τσαλίκης έγινε ένα με τους φιλάθλους και πανηγύρισε το γκολ με την ψυχή του, όπως ο γνωστός παρουσιαστής και ένθερμος φίλαθλος του Ολυμπιακού Χρήστος Φερεντίνος.

Μάλιστα ο τηλεοπτικός φακός εντόπισε από νωρίς στο γήπεδο τον ηθοποιό Κώστα Σόμμερ μαζί με την σύζυγο του.

Ξεχωριστό ποστάρισμα έκανε και η Δούκισσα Νομικού με τον μικρό γιο της Σάββα Θεοδωρίδη, σε μια άκρως συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Την ίδια ώρα μεγάλα ονόματα του μπασκετικού Ολυμπιακού, όπως ο Γιώργος Πρίντεζης, ο αρχηγός Κώστας Παπανικολάου και ο προπονητής Γιώργος Μπαρτζώκας απόλαυσαν από κοντά τη μεγάλη βραδιά.

Τα βλέμματα τράβηξε και ο κορυφαίος Έλληνας τράπερ SNIK, ο οποίος βρέθηκε στις σουίτες της «OPAP Arena».

Όπως είναι λογικό όλοι πανηγύρισαν με τη ψυχή τους τη νίκη και την κατάκτηση του τροπαίου από τον Ολυμπιακό, σε ένα ιστορικό επίτευγμα για τον σύλλογο και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις