Κυριακή, 20 Οκτ.
16oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Στο ΟΑΚΑ η κούπα της Euroleague και τα λάβαρα για το 7ο «αστέρι» – «Αποθέωσαν» Σλούκα, Αταμάν και Γιαννακόπουλο

Παναθηναϊκός: Στο ΟΑΚΑ η κούπα της Euroleague και τα λάβαρα για το 7ο «αστέρι» – «Αποθέωσαν» Σλούκα, Αταμάν και Γιαννακόπουλο
Eurokinissi

Το 7ο λάβαρο του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση της Euroleague ανέβηκε στην οροφή του ΟΑΚΑ υπό τους ήχους του ύμνου των “πρασίνων”. Πάνω του αποτυπώθηκε η φωτογραφία των Σλούκα – Αταμάν με την κούπα. “Αποθέωση” για Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Νέο “πάρτι” στο sold out ΟΑΚΑ. Σε μία όμορφη τελετή, πριν από το τζάμπολ του πρώτου ημιτελικού ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη, σηκώθηκαν τα δύο λάβαρα που θα κοσμούν από εδώ και στο εξής τον “ουρανό” του γηπέδου για την έβδομη κατάκτηση της Euroleague από το “τριφύλλι”.

Στο ένα λάβαρο είναι το στιγμιότυπο, όπου Κώστας Σλούκας και Εργκίν Αταμάν σηκώνουν τρόπαιο και το άλλο γράφει “Berlin 2024”.

Ο κόσμος “αποθέωσε” τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, έδωσε θερμό χειροκρότημα στους παίκτες του “τριφυλλιού” και σηκώθηκε… όρθιο τη στιγμή που ο Κώστας Σλούκας και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εμφανίστηκαν στο παρκέ, κρατώντας στα χέρια το τρόπαιο της Euroleague.

Στο κλειστό βρέθηκε και ο Νίνο, με τον Έλληνα καλλιτέχνη να τραγουδά live το κομμάτι “Μέχρι Τέλους” και να δίνει “μοιράζεται” μια αγκαλιά με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Το event ολοκληρώθηκε με τα λάβαρα της κατάκτησης να ανεβαίνουν ψηλά, τη στιγμή που από τα ηχεία ακουγόταν ο ύμνος των “πρασίνων”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις