Τετάρτη, 17 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: «Λατρεία» στο ΟΑΚΑ για το 7ο αστέρι της Euroleague με «Μέχρι Τέλους» αποθέωση

Παναθηναϊκός: «Λατρεία» στο ΟΑΚΑ για το 7ο αστέρι της Euroleague με «Μέχρι Τέλους» αποθέωση
Eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός γιόρτασε για μια ακόμα φορά την κατάκτηση της 7ης Euroleague και η οροφή του ΟΑΚΑ γέμισε με περισσότερα λάβαρα, μετά το event που έγινε πριν τον αγώνα με τον Άρη.

Το… πάρτι δεν σταματά στον Παναθηναϊκό. Σε μία όμορφη τελετή, πριν από το τζάμπολ του πρώτου ημιτελικού με τον Άρη, στον “ουρανό” του ΟΑΚΑ σηκώθηκαν τα δύο λάβαρα που θα κοσμούν από εδώ και στο εξής την του γηπέδου, για την έβδομη κατάκτηση της Euroleague από το “τριφύλλι”.

Το ένα λάβαρο εμφανίζει το στιγμιότυπο, όπου Κώστας Σλούκας και Εργκίν Αταμάν σηκώνουν το βαρύτμο τρόπαιο της Euroleague και το άλλο γράφει “Berlin 2024”. Τα δυο αυτά λάβαρα προστέθηκαν δίπλα στους υπόλοιπους τίτλους που έχουν πανηγυρίσει στην ιστορία του ο Παναθηναϊκός, αλλά και στις εικόνες των εμβληματικών ηγετών της ομάδας, του Παύλου και Θανάση Γιαννακόπουλου.

Μια ακόμα αλλαγή που έφερε για τους “πράσινους” το 7ο “αστέρι”, το οποίο τοποθετήθηκε τόσο στο παρκέ του ΟΑΚΑ, όσο και στην εμφάνιση της ομάδας. Τα πάντα… ανανεώθηκαν στους “πράσινους”.

Η γιορτή στο sold out ΟΑΚΑ άρχισε με βίντεο που πρόβαλε στιγμές από το θρίαμβο του Βερολίνου μέχρι τους πανηγυρισμούς από την κατάκτηση του τροπαίου, αλλά και τη πομπή που συνόδευσε την αποστολή των τροπαιούχων, από το αεροδρόμιο μέχρι το ΟΑΚΑ.

Στη συνέχεια έγινε η παρουσίαση των πρωταθλητών Ευρώπης με έναν έναν παίκτη να μπαίνει εν μέσω αποθέωσης από τους 19.000 οπαδούς στο παρκέ, ενώ επί της υποδοχής τους ήταν ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Το ΟΑΚΑ… τραντάχτηκε όταν βγήκαν από τη φυσούνα στον αγωνιστικό χώρο ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, με τον MVP του Final Four του Βερολίνου, Κώστα Σλούκα, κρατώντας το τρόπαιο της Euroleague.

Οι δυο τους έκαναν τον γύρο του θριάμβου και στη συνέχεια τοποθέτησαν την κούπα στο κέντρο του παρκέ. Έντονο χειροκρότημα κέρδισε -όταν έγινε αναφορά στο όνομά του- ο φροντιστής του Παναθηναϊκού, Παρασκευάς Δερμάνης, ο οποίος συνεχίζει να δίνει τη δική του μάχη με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Αμέσως μετά εισήλθε στο παρκέ ο γνωστός τραγουδιστής και ερμηνευτής του “Μέχρι Τέλους”, Νίνο, ο οποίος τραγούδησε το συγκεκριμένο τραγούδι, ξεσηκώνοντας το ΟΑΚΑ αλλά και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Η “φιέστα” των “πρασίνων” ολοκληρώθηκε με το λάβαρο -για τον έβδομο ευρωπαϊκό τίτλο του Παναθηναϊκού- να παίρνει τη θέση του στην οροφή του ΟΑΚΑ και τον ύμνο της ομάδας να ακούγεται!

ΦΩΤΟ: Eurokinissi

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις