Τετάρτη, 17 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Λιόσια: Βίντεο – ντοκουμέντο από τη στιγμή της σύλληψης του γιου του ηλικιωμένου που βρέθηκε απανθρακωμένος

Λιόσια: Βίντεο – ντοκουμέντο από τη στιγμή της σύλληψης του γιου του ηλικιωμένου που βρέθηκε απανθρακωμένος

Νέες εικόνες – ντοκουμέντο από τη στιγμή που οι άντρες της ΔΙΑΣ περνούν χειροπέδες στον 59χρονο γιο του άνδρα που βρέθηκε απανθρακωμένος, χθες Παρασκευή (31.05.2024) και τις έρευνες που ακολούθησαν στην αυλή του σπιτιού στα Άνω Λιόσια, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr.

Το οπτικοακουστικό υλικό είναι λίγα λεπτά μετά την αποκάλυψη της φρίκης στην οδό Αγαμέμνονος.

Στο ένα βίντεο, ο γιος του 82χρονου με χειροπέδες οδηγείται δίπλα στο λευκό βαν όπου οι αρμόδιοι αποφασίζουν να τον οδηγήσουν πίσω από ένα κόκκινο αυτοκίνητο και τον βάζουν να κάτσει στο πεζοδρόμιο.

Λίγο αργότερα, φαίνεται ο ίδιος να συνομιλεί με τους αστυνομικούς και να κάνει μια κίνηση τείνοντας το κεφάλι του προς τα πίσω.

Σε άλλο υλικό που εξασφάλισε το newsit.gr φαίνεται το λευκό βαν στο οποίο -σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής- μετέφεραν την απανθρακωμένη σορό του ηλικιωμένου.

Την ίδια ώρα, σοκαριστικά είναι τα όσα αποκάλυψε στην απολογία του ο 59χρονος άνδρας. Ο γιος του ηλικιωμένου είπε ότι ο πατέρας του είχε πεθάνει από τον Φεβρουάριο αλλά εξαιτίας του ότι δεν είχε χρήματα για τον ενταφιασμό του, αποφάσισε τελικά να τον κάψει.

Η μυρωδιά ήταν τόσο έντονη που τρεις κάτοικοι κινητοποιήθηκαν προκειμένου να καταλάβουν τι συμβαίνει στην γειτονιά τους. Η αποκάλυψη ήταν φριχτή για όλους. Κάποιοι αρχικά πίστεψαν ότι πρόκειται για κάποιο νεκρό ζώο και κάποιοι άλλοι σκέφτηκαν την πιθανότητα εγκλήματος αλλά με θύματα τον πατέρα και τον γιο.

Ωστόσο, η πραγματικότητα ήταν πολύ διαφορετική, με την αστυνομία πλέον να έχει κληθεί να βρει την αλήθεια, μετά και την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις