Δευτέρα, 19 Αυγ.
27oC Αθήνα

Μιλουτίνοφ: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση της Euroleague»

Μιλουτίνοφ: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση της Euroleague»

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε για την παρουσία του Ολυμπιακού στο Final Four της Euroleague, με τον Σέρβο μπασκετμπολίστα να δίνει συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση της διοργάνωσης.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ θέλησε να δώσει τα δικά του συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση του Final Four της Euroleague, ενώ παράλληλα δεν παρέλειψε να αναφέρει πως η παρουσία του Ολυμπιακού μέχρι τόσο μακριά στο τουρνουά δεν αποτελεί αποτυχία.

Μάλιστα σε ερώτηση αναφορικά με τους τελικούς της Basket League ο ίδιος υπογράμμισε πως ο Παναθηναϊκός έχει το πλεονέκτημα έδρας, ωστόσο εκείνος και οι συμπαίκτες του πρέπει να δώσουν τα πάντα για να κερδίσουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μιλουτίνοφ

«Τα τελευταία τρία χρόνια ήταν απογοήτευση για τον Ολυμπιακό που πήγε στα Final Four ή όχι;

Η διαφορά ήταν επειδή δεν πήγαμε στον τελικό, ή επειδή κέρδισε ο Παναθηναϊκός; Πραγματικά δίνω συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Αυτό είναι για τους ανθρώπους που δεν σκέφτονται καθαρά.

Νομίζω ότι το αν είσαι στο Final Four είναι μεγάλη επιτυχία, τόσες μεγάλες ομάδες δεν τα κατάφεραν.

Οπότε όταν προκρίνεσαι στο Final Four είναι ήδη μεγάλη επιτυχία και θέλω ειδικά να συγχαρώ τον Παναθηναϊκό επειδή ήταν οι καλύτεροι στο Final Four και άξιζαν να το κερδίσουν.

Μιλάω τίμια και απλά. Για τους ανθρώπους που λένε για απογοήτευση, είναι ντροπή να σκέφτεσαι με αυτόν τον τρόπο. Όταν είσαι στο Final Four δεν είναι ποτέ απογοήτευση.

Ποτέ, επειδή υπάρχουν τόσες ομάδες που έχουν μεγαλύτερο μπάτζετ, που υπογράφουν παίκτες με τεράστια ποιότητα και δεν προκρίνονται στο Final Four. Οπότε όταν είσαι εκεί είναι ήδη μεγάλο επίτευμα.

Εκεί είναι δύο παιχνίδια. Δεν παίξαμε καλό παιχνίδι με τη Ρεάλ. Η Ρεάλ έπαιξε ασυνήθιστα, σκόραρε τα πάντα. Δεν είχαμε τρόπο να επιστρέψουμε στο παιχνίδι.

Αυτό μπορεί να συμβεί. Θα δουλέψουμε σκληρά του χρόνου να είμαστε καλύτεροι και να πετύχουμε. Δεν νομίζω ότι είναι απογοήτευση. Αν δεν προκρινόμασταν στο Final Four ίσως αυτό να ήταν απογοήτευση, γιατί τα τελευταία δύο χρόνια ο Ολυμπιακός ήταν εκεί.

Δώσαμε μάχη, όταν όλοι πίστευαν ότι δεν θα τα καταφέρουμε, όταν χάναμε 2-1 από τη Μπαρτσελόνα, όταν όλοι έλεγαν ότι τελείωσε επειδή δεν είχαμε το πλεονέκτημα έδρας.

Όταν ήμασταν στο Final Four η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν καλύτερη ομάδα από εμάς σε εκείνο το παιχνίδι. Αυτό είναι το άθλημα, πρέπει να τους συγχαρούμε και δεν θα έλεγα απογοήτευση.

Δεν έχω τίποτα εναντίον του Παναθηναϊκού, πραγματικά τους συγχαίρω, ήταν η καλύτερη ομάδα στο Final Four και άξιζαν να το κερδίσουν”.

Για τους τελικούς της Stoiximan Basket League:

«Είναι πρωταθλητές Ευρώπης, είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση, έχουν το μομέντουμ, έχουμε θέματα με τραυματισμούς, ο Φαλ είναι μεγάλη απουσία για εμάς, θα είναι πολύ δύσκολο.

Πρέπει να ενωθούμε, ό,τι κι αν γίνει πρέπει να είμαστε ο ένας για τον άλλον.

Έχουν το πλεονέκτημα έδρας, είναι το φαβορί. Πρέπει να ενωθούμε, να είμαστε σαν αδέρφια, που προσπαθούν να πάνε στον πόλεμο και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις