Πολιτική

Μητσοτάκης στα Χανιά: Ο κρητικός το χρέος του θα κάνει και θα κόψει από τον λαϊκισμό ακόμη ένα πλοκάμι

«Μη θεωρήσουμε ότι οι ευρωεκλογές δεν έχουν σημασία ή ότι έχουν κριθεί επειδή η ΝΔ πηγαίνει καλά στις δημοσκοπήσεις. Να πάτε να ψηφίσετε είτε πριν είτε μετά την παραλία», τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στα Χανιά.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στα Χανιά χρησιμοποίησε μια μαντινάδα, λέγοντας χαρακτηριστικά «Ο κρητικός το χρέος του θα κάνει και θα κόψει από τον λαϊκισμό ακόμη ένα πλοκάμι», για να κατηγορήσει τον ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να τον κατονομάσει, ότι «όλοι όσοι σας λένε ότι μπορούν να δαπανήσουν 45 δισ. ευρώ σε βάθος 4ετίας οδηγούν τη χώρα με μαθηματική ακρίβεια στα μνημόνια και τη χρεοκοπία».

Επιπλέον, ο κ. Μητσοτάκης επεσήμανε στους φίλους του κόμματός του ότι «πρέπει να υπάρξει σημαντική κινητοποίηση των πολιτών που μας εμπιστεύθηκαν τον Μάιο και τον Ιούνιο του 2023, για να κάνουμε το 3 στα 3, μετά τη διπλή νίκη των εκλογών του περασμένου Μαΐου και Ιουνίου αλλά και για να μου δώσετε τη δύναμη να διαπραγματευθώ με ισχυρή φωνή στην Ευρώπη».

mitsotakis mitsotakis mitsotakis mitsotakis

Ειδικότερα ο κ. Μητσοτάκης επεσήμανε ότι «η ΝΔ το βράδυ των ευρωεκλογών πρέπει να είναι το μεγαλύτερο κόμμα στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα».

Στο μέτωπο της ακρίβειας ο πρωθυπουργός επεσήμανε ότι η σημαντική αύξηση των μισθών και των συντάξεων αποτελεί μόνιμο ανάχωμα στην ακρίβεια.

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άμυνα, οικονομία και η στρατηγική συνεργασία Ελλάδας και Ισραήλ στη συνάντηση Μητσοτάκη - Νετανιάχου στην Ιερουσαλήμ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε τη σημασία της συνδεσιμότητας και των ενεργειακών έργων κοινού ενδιαφέροντος Ελλάδας - Ισραήλ για τη σταθερότητα στην περιοχή
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Ισραηλινός ομόλογός του, Μπέντζαμιν Νετανιάχου στη συνάντηση που είχαν την Κυριακή 30 Μαρτίου 2025
Η αγκαλιά Μητσοτάκη με τους γονείς του δολοφονημένου Ιωνά Καρούση - Συγκινητικές στιγμές στη συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ισραήλ
ΟΙ συμφοιτητές του αποκαλούσαν τον Ιωνά Καρούση «ηλιαχτίδα», παρατσούκλι που του δόθηκε «γιατί αντανακλούσε σε όλους την ίδια αγάπη και τον ίδιο ενθουσιασμό ζωής»
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο του Ισραήλ, Ισαάκ Χέρτσογκ και τους γονείς του Ιωνά Καρούση που δολοφονήθηκε σε τρομοκρατική επίθεση στη Γιάφα