Πέμπτη, 18 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Survivor 2024: Αλλαγές στους κανόνες και ο Χριστόφορος Ταξίδης ξανά υποψήφιος

Survivor 2024: Αλλαγές στους κανόνες και ο Χριστόφορος Ταξίδης ξανά υποψήφιος

Οι «λιποτάκτες» στο Survivor δεν θα τη… γλιτώνουν από εδώ και πέρα! Οι όροι αλλάζουν όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στους παίκτες της Κόκκινης και της Μπλε ομάδας.

Το ξεκίνημα της νέας εβδομάδας στο Survivor δεν το περίμεναν οι παίκτες των δυο ομάδων. Το παιχνίδι, άλλωστε οδεύει προς το τέλος του και τα περιθώρια για όλους έχουν στενέψει.

Πριν ξεκινήσει ο πρώτος αγώνας ασυλίας, ο Γιώργος Λιανός έριξε τη… «βόμβα»: «Πριν ξεκινήσουμε τον αγώνα, έχω να σας κάνω κάποιες πολύ σημαντικές ανακοινώσεις. Επειδή το παιχνίδι βρίσκεται στην τελική ευθεία, είστε μόλις επτά, ξέρετε πολύ καλά ότι θα έχουμε άλλες τρεις αποχωρήσεις για να φτάσουμε στην τετράδα των live της Αθήνας. Εκεί είναι ο στόχος όλων και ξέρετε καλά ότι αυτές οι αποχωρήσεις είναι πάρα πολύ σημαντικές, ίσως οι πιο σημαντικές της χρονιάς.

Από εδώ και στο εξής λοιπόν, επειδή η συμμετοχή όλων των παικτών πλέον θεωρείται απαραίτητη στους αγώνες που απομένουν και είναι ένας τρόπος για να αποδείξετε την αξία σας, όχι ότι δεν το έχετε δείξει μέχρι στιγμής αλλά τα τελευταία μέτρα πάντα είναι τα πιο σημαντικά, όποιος δεν είναι δικαιολογημένος από γιατρό και δεν συμμετέχει είτε για δικούς του προσωπικούς λόγους είτε για λόγους στρατηγικής σε κάποιον αγώνα, αν βρεθεί μονομάχος, τότε θα πρέπει να κάνει βολές από την μεγαλύτερη απόσταση.

Ένα σημαντικό μειονέκτημα το οποίο σίγουρα θα πρέπει να αποφύγετε για να συνεχίσετε στο παιχνίδι. Οι αριθμοί πλέον είναι μικροί, είστε μόλις επτά, οπότε είναι πολύ πιθανό να φτάσουμε σε ισοψηφία σε κάποιο συμβούλιο. Αν προκύψει λοιπόν ισοψηφία ανάμεσα σε δυο άτομα, βγαίνουν και οι δύο μονομάχοι αλλά μόνο ένας θα πάει στην τελική μονομαχία.

Αυτό θα γίνει γιατί την επόμενη ημέρα ακριβώς, στον αγώνα, αυτοί οι δυο παίκτες θα παίξουν μεταξύ τους. Όποιος κερδίσει, απευθείας απαλλάσσεται από την υποψηφιότητα του» ανακοίνωσε ο παρουσιαστής του Survivor.

   

Και αφού έκανε τις ανακοινώσεις του, ξεκίνησε ο πρώτος αγώνας ασυλίας, με τη συμμετοχή για άλλη μια φορά των Τούρκων All Star. Οι δυο ομάδες τα έδωσαν όλα σε αντίξοες συνθήκες (σ.σ. άρχισε να βρέχει καταρρακτωδώς) αλλά τελικά οι Μπλε ήταν εκείνοι που κατάφεραν να κερδίσουν με 12-7.

   

Κατά τη διάρκεια του αγώνα τραυματίστηκε στον αριστερό ώμο η Κατερίνα Δαλάκα και χρειάστηκε να δέσει το χέρι της.

   

   

      

Οι Κόκκινοι κλήθηκαν στο συμβούλιο να ψηφίσουν και αφού έχουν μείνει μόνο η Δαλάκα, ο Γκιουλέκας και ο Ταξίδης, η επιλογή για υποψήφιος ήταν ο τελευταίος. Ο παίκτης των Κόκκινων χαρακτήρισε λογική την υποψηφιότητά του, λέγοντας πως σε αντίθετη περίπτωση, το αποτέλεσμα δεν θα ήταν αγωνιστικό.

   

Survivor: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ

Media Τελευταίες ειδήσεις