Τρίτη, 16 Ιουλ.
32oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει τον Μαντί Καμαρά του Ολυμπιακού

ΠΑΟΚ: Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει τον Μαντί Καμαρά του Ολυμπιακού
Eurokinissi

Ο Μαντί Καμαρά μένει ελεύθερος σε λίγες μέρες από τον Ολυμπιακό και αυτή τη στιγμή εμφανίζεται να βρίσκεται σε επικοινωνία με τον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας “Live Sport”, ο Μαντί Καμαρά βρίσκεται ψηλά στην λίστα του ΠΑΟΚ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει δώσει το “ΟΚ” για την απόκτησή του.

Ο Μαντί Καμαρά έχει τα χαρακτηριστικά που ψάχνουν στον ΠΑΟΚ και σε λίγες ημέρες μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.

Ο Αφρικανός μέσος εμφανίζεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με την πλευρά ου ΠΑΟΚ και να είναι θετικός στο ενδεχόμενο να πάει στους Θεσσαλινικείς, αφού είναι σημαντικό και για εκείνον η προοπτική συμμετοχής στο νέο Champions League. Η υπόθεση δεν είναι εύκολη, αφού ενδιαφέρον για εκείνον έχουν εκδηλώσει και κάποιες ομάδες από το εξωτερικό.

Ο Μαντί Καμαρά πήγε το 2018 στον Ολυμπιακό. Με την ερυθρόλευκη φανέλα έχει συνολικά 121 συμμετοχές και 16 γκολ. Τον Αύγουστο του 2022 πήγε για έναν χρόνο στη Ρόμα, χωρίς να καταφέρει να πείσει τους “τζιαλορόσι” για να τον αγοράσουν, και επέστρεψε στους Πειραιώτες και από το β’ μισό της σεζόν και μετά έμεινε εκτός ομάδας.

Φέτος είχε 29 συμμετοχές (17 για το πρωτάθλημα, 10 για την Ευρώπη και 2 στο Κύπελλο Ελλάδας) και βρέθηκε στο… περιθώριο, μετά τα δημοσιεύματα που τον παρουσίασαν να είναι δυσαρεστημένος και να έχει… τάσεις φυγής από τους Πειραιώτες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις