Δευτέρα, 1 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Δημήτρης Μακαλιάς για Δημήτρη Παπανώτα: Δεν θέλω να συνεχίσω κάτι στο οποίο δεν θα υπάρξει συνέχεια με χιούμορ κι αγάπη

Δημήτρης Μακαλιάς για Δημήτρη Παπανώτα: Δεν θέλω να συνεχίσω κάτι στο οποίο δεν θα υπάρξει συνέχεια με χιούμορ κι αγάπη

“Δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα απολύτως. Του εύχομαι να είναι υγιής” ανέφερε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς μίλησε στην κάμερα του Breakfast@star και στη Σοφία Μανουακίδου για τις δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα και για το τηλεοπτικό του μέλλον.

“Δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα απολύτως. Του εύχομαι να είναι υγιής. Δεν με απασχολεί καθόλου και δεν θέλω να συνεχίσω κάτι στο οποίο δεν θα υπάρξει συνέχεια με χιούμορ κι αγάπη. Όσο αυτό δεν υπάρχει στο πεδίο, το αφήνω” δήλωσε ο Δημήτρης Μακαλιάς για τον Δημήτρη Παπανώτα.

“Είμαστε σε μία περίοδο συζητήσεων, όπως και να έχει και πάντα προτεραιότητα είναι το κανάλι μου. Θα συζητήσω οτιδήποτε άλλο υπάρχει στο πεδίο.

Ένα κομμάτι που μου αρέσει πολύ είναι η μυθοπλασία και θα μου άρεσε πολύ να κάνω κάτι άλλο, αλλά πρώτα θα μιλήσω με το κανάλι μου για αυτό που έχουμε εδώ και μετά θα κάνουμε συζητήσεις για οτιδήποτε άλλο.

Έχουμε ένα μήνα μπροστά μας κι όταν λήξει το συμβόλαιο θα κάνουμε μία ανοιχτή συζήτηση. Το δικό μου τελειώνει τέλη Ιουνίου. Η αλήθεια είναι ότι αγαπήσαμε την εκπομπή μας και θα ήταν επιθυμία μας να συνεχίσουμε και του χρόνου κι έχουμε προσπαθήσει πολύ να τη φτιάξουμε. Αυτό το περιεχόμενο μας αρέσει η ψυχαγωγία.

   

Είναι προτεραιότητά μου και η Μπέττυ και ο ΑΝΤ1. Από εκεί και πέρα επαγγελματίες είμαστε κι πρέπει να κάνουμε μία δουλειά” συμπλήρωσε για τα τηλεοπτικά του σχέδια.

Media Τελευταίες ειδήσεις