Παρασκευή, 27 Σεπτ.
30oC Αθήνα

Survivor 2024: Έχασαν και έβγαλαν τη Δώρα Νικολή υποψήφια

Survivor 2024: Έχασαν και έβγαλαν τη Δώρα Νικολή υποψήφια

Με… συνοπτικές διαδικασίες, η Δώρα Νικολή επιστρέφει στη μονομαχία του Survivor για να κερδίσει την παραμονή της στο παιχνίδι.

Ο δεύτερος αγώνας ασυλίας για τη νέα εβδομάδα στο Survivor ήταν ένταση και νεύρα ακόμη κι ανάμεσα σε συμπαίκτες αλλά και… νέα εξομολόγηση της Νεφισέ στον Φάνη Μπολέτση.

Μπορεί η Τουρκάλα παίκτρια να μην έπαιξε με τους Έλληνες σήμερα (03.06.2024) αλλά με τους συμπατριώτες της έστειλε στον Φάνη μια μπλε μπαντάνα, γεμάτη αφιερώσεις.

Φυσικά, ο Γιώργος Λιανός δεν άφησε την ευκαιρία να… πάει χαμένη και «γλέντησε» κανονικά τον παίκτη των Μπλε.

   

Κατά τη διάρκεια του αγώνα και δεδομένου ότι οι Τούρκοι παίκτες είχαν την επόμενη μέρα σημαντική αναμέτρηση, η ένταση χτύπησε… κόκκινο. Στον Μπλε πάγκο, ειδικά. Ο Φάνης Μπολέτσης μετά από μια ήττα του, τα έβαλε με τους συμπαίκτες του γιατί δεν του είπαν ότι ο αντίπαλός του θα πήγαινε καλά στο στόχο και εκείνος έπρεπε να κάνει πιο γρήγορα.

   

Αν και στο μεγαλύτερο διάστημα οι δυο ομάδες πήγαιναν νίκη – νίκη, οι Κόκκινοι κατάφεραν στο τέλος να επικρατήσουν με 12-10, χάρη στη χάρη του Γιώργου Γκιουλέκα κόντρα στον Φάνη Μπολέτση.

   

Οι τρεις άνδρες των Μπλε δεν δίστασαν να βγάλουν υποψήφια τη Δώρα Νικολή, η οποία πάντως το… περίμενε.

   

«Δεν νιώθω έκπληξη, το περίμενα το αποτέλεσμα ούτως ή άλλως. Αυτή είναι η διαδικασία, την έχω συνηθίσει πλέον. Θα μπω στη μονομαχία και ελπίζω να τα καταφέρω.

Αγωνιστικά ίσως υστερώ, οπότε είναι λογικό. Τα παιδιά είναι και δεμένα μεταξύ τους, αν και δεν πιστεύω ότι ήταν συναισθηματικός ο λόγος», είπε η Δώρα Νικολή μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της στο Survivor.

   

Υπενθυμίζεται ότι ήδη υποψήφιος είναι και ο Χριστόφορος Ταξίδης από τους Κόκκινους.

Survivor: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00.

Media Τελευταίες ειδήσεις