Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Ημέρα κρίσης για τον Μαουρίτσιο Σάρι

Παναθηναϊκός: Ημέρα κρίσης για τον Μαουρίτσιο Σάρι
ΑΠΕ

Κρίσιμο 24ωρα στον Παναθηναϊκό με Μαουρίτσιο Σάρι. Το “τριφύλλι” περιμένει την απάντηση του Ιταλού προπονητή, με τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει κάνει μια εξαιρετική πρόταση στον Μαουρίτσιο Σάρι, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας και να την επαναφέρει στην κορυφή και περιμένει μέσα στις επόμενες ώρες την απάντησή του.

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, ο Παναθηναϊκός έχει προσφέρει στον Μαουρίτσιο Σάρι τριετές κλειστό συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές 12 εκατ. ευρώ, αλλά και σημαντικά μπόνους επίτευξης στόχων. Σε αυτή την πρόταση φαίνεται πως δεν συμπεριλαμβάνονται οι αποδοχές των συνεργατών του Ιταλού προπονητή.

Ο 65χρονος προπονητής φαίνεται πως δεν έχει ενδοιασμούς μόνο για το ελληνικό πρωτάθλημα. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην πατρίδα του, υπάρχουν και οικογενειακοί λόγοι και πιο συγκεκριμένα με προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο πατέρας του (είναι μόνος μετά τον πρόσφατο θάνατο της συζύγου του και ο Σάρι βρίσκεται κοντά του τους τελευταίους μήνες)

Την ίδια πάντως στιγμή, στην Ιταλία οι επιλογές του είναι περιορισμένες (η Μπολόνια που -μεταξύ άλλων- ενδιαφέρεται δεν έχει ακόμη κάνει συγκεκριμένη πρόταση) ενώ το ενδιαφέρον της Λέστερ παραμένει σε φιλολογικό επίπεδο.

Η πρόταση του Παναθηναϊκού δείχνει αυτή τη στιγμή να είναι η καλύτερη που έχει στα χέρια του ο Σάρι. Ο χρόνος που του είχε δώσει όμως για να το σκεφτεί -από τη στιγμή που έγιναν οι επαφές- αυτή τη στιγμή λήγει.

Σε περίπτωση που ο Σάρι δεν πει το μεγάλο “ναι”, τότε στο “τριφύλλι” θα ενεργοποιήσουν τις εναλλακτικές λύσεις που είναι αξιόλογες και για τις οποίες έχει γίνει προεργασία.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις