Κυριακή, 21 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Ουρές στην πλατεία Αριστοτέλους για το τρόπαιο του Euro 2004

Θεσσαλονίκη: Ουρές στην πλατεία Αριστοτέλους για το τρόπαιο του Euro 2004
Eurokinissi

Το… έπος του Euro 2004 παραμένει ακόμα στις καρδιές των ποδοσφαιρόφιλων. Ουρές στην πλατεία Αριστοτέλους για το τρόπαιο που σήκωσε η γαλανόλευκη στα γήπεδα της Πορτογαλίας, με τον Θοδωρή Ζαγοράκη να έχει την τιμητική του.

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το Euro 2024, που κάνει σέντρα στη Γερμανία στις 14 Ιουνίου. Η εφετινή διοργάνωση συμπίπτει με τα 20 χρόνια από το έπος της Εθνικής ποδοσφαίρου στα γήπεδα της Πορτογαλίας, το 2004.

Ο ΟΠΑΠ και η ΕΠΟ γιορτάζουν το μεγάλο ποδοσφαιρικό «θαύμα», διοργανώνοντας το TROPHY TOUR powered by OPAP, σε όλη την Ελλάδα, σε συνεργασία με τους κατά τόπους δήμους που θα φιλοξενήσουν τις επετειακές εκδηλώσεις.

Στο πλαίσιο του TROPHY TOUR powered by OPAP, το βαρύτιμο τρόπαιο “ταξιδεύει” σε γενέτειρες πόλεις παικτών των Legends 2004, με στόχο να αναβιώσουν οι ανεπανάληπτες στιγμές χαράς και συγκίνησης που έζησαν οι φίλαθλοι το καλοκαίρι του 2004.

Κάτι τέτοιο έγινε και την Τρίτη (04.06.2024) με το τρόπαιο του Euro να βρίσκεται στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη.

Οι φίλοι της Εθνικής δημιούργησαν ουρές για να φωτογραφηθούν με το “χρυσό” αυτό τρόπαιο ενώ απ’ την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει ένας από τους πρωταγωνιστές εκείνης της χρονιάς, ο αρχηγός της ομάδας, Θοδωρής Ζαγοράκης.

Η κούπα θα βρίσκεται στην Πλατεία Αριστοτέλους από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 10 το βράδυ ενώ το “ταξίδι” της στην Ελλάδα θα διαρκέσει έως τις 17 Ιουνίου, με Αλεξανδρούπολη, Πάτρα και Αθήνα να είναι οι επόμενοι σταθμοί (ξεκίνησε τη Δευτέρα από τη Λάρισα).

ΦΩΤΟ: Eurokinissi

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις