Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Κυριάκος για Λουτσέσκου: «Δεν υπάρχει πιθανότητα να αποδεχθούμε οποιαδήποτε πρόταση»

ΠΑΟΚ – Κυριάκος για Λουτσέσκου: «Δεν υπάρχει πιθανότητα να αποδεχθούμε οποιαδήποτε πρόταση»
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, ήταν ξεκάθαρος σε δηλώσεις του για τα μετεγγραφικά σενάρια για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και δεν άφησε κανένα περιθώριο αποχώρησης του Ρουμάνου τεχνικού από την ομάδα.

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, έχει “εκτοξεύσει” το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού για τον Λουτσέσκου, αλλά ο Κυριάκος τόνισε σε ιταλικό Μέσο, ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να αποδεχθούν οι Θεσσαλονικείς, οποιαδήποτε πρόταση.

Οι δηλώσεις του Κυριάκου για τον Λουτσέσκου

“Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω την ύπαρξη προτάσεων ομάδων στον Ραζβάν Λουτσέσκου. Αυτό που μπορώ να επιβεβαιώσω είναι ότι τον θεωρούμε έναν προπονητή υψηλού επιπέδου και ότι δεν μας εκπλήσσει το γεγονός ότι τα επιτεύγματα του με τον ΠΑΟΚ προκαλούν το ενδιαφέρον στο μεταγραφικό παζάρι.

Δυστυχώς για κάθε ομάδα που ενδιαφέρθηκε ο κ. Λουτσέσκου επέκτεινε το συμβόλαιο του με την ομάδα μας για ακόμη τρία χρόνια και αυτό συνέβη πολύ πριν την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος. Γεγονός που αποτελεί απόδειξη στην πίστη μας σε αυτόν αλλά και την δική του αφοσίωση σε μας. Δεν υπάρχει καν η πιθανότατα να αποδεχθούμε οποιαδήποτε πρόταση για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και ο ίδιος κινείται στο ίδιο μήκος κύματος”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις