Πέμπτη, 18 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Μουσικός επιτέθηκε σε ηθοποιό στη Μαδρίτη μετά από σεξουαλικό σχόλιο που έκανε για τον γιο του

Μουσικός επιτέθηκε σε ηθοποιό στη Μαδρίτη μετά από σεξουαλικό σχόλιο που έκανε για τον γιο του

Δεν έχει προηγούμενο η τροπή που πήρε το σόου ενός κωμικού ηθοποιού στη Μαδρίτη της Ισπανίας, καθώς την ώρα που ήταν on stage δέχτηκε άγρια επίθεση.

Θύμα της άγριας επίθεσης ήταν ο ηθοποιός Χαϊμέ Καραβάκα, ο οποίος χτυπήθηκε από τον μουσικό Αλμπέρτο Πουτζιλάτο, ο οποίος έχει συμμετάσχει σε ακροδεξιά κινήματα στην Ισπανία.

Στο βίντεο φαίνεται να τον χτυπά δύναμη στο κεφάλι με τον κωμικό να κοιτά αποσβολωμένος προσπαθώντας να προφυλαχθεί.

Ο λόγος που έγινε η επίθεση ήταν ένα «σεξουαλικό αστείο» που είχε κάνει ο κωμικός στα social media, και πιο συγκεκριμένα κάτω από μια ανάρτηση του Πουτζιλάτο στο «Χ» για τον τριών μηνών γιο του.

Ο μουσικός είχε ανεβάσει φωτογραφία του μωρού του έχοντας βάλει ως λεζάντα τη φράση «το καμάρι μου». Ο κωμικός ηθοποιός έγραψε ως σχόλιο «κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την πιθανότητα να γίνει γκέι και όταν μεγαλώσει να βαρεθεί να γλείφει μ… ψ…» έτσι ο μουσικός έγινε «μπαρούτι».

 «Σε διαβεβαιώ ότι θα ζητήσεις συγγνώμη για αυτό που είπες για τον 3 μηνών γιο μου και ότι θα ανακαλύψεις ότι η πραγματική ζωή δεν είναι Twitter», απάντησε  στον Καραβάκα, αλλά δεν  έμεινε εκεί, καθώς πήγε και στο μαγαζί που εμφανίζονταν.

Στο βίντεο ο Πουτζιλάτο εμφανίζεται να χτυπά τον κωμικό ζητώντας του να επαναλάβει αυτό που έγραψε για τον μικρό του γιο, και να εξηγεί στο κοινό γιατί τον χτύπησε.

Να σημειωθεί ότι ο Καραβάκα  έγραψε στο «X» εκτός από την επίθεση ο μουσικός τον απείλησε και για τη ζωή του.

 

 

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις