Κυριακή, 21 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Νίκος Ανδρουλάκης: Το «αμάρτησα για το παιδί μου» για τον τελικό του Ολυμπιακού και το φυλαγμένο χορτάρι από το παλιό «Καραϊσκάκης»

Νίκος Ανδρουλάκης: Το «αμάρτησα για το παιδί μου» για τον τελικό του Ολυμπιακού και το φυλαγμένο χορτάρι από το παλιό «Καραϊσκάκης»
Eurokinissi

Ο Νίκος Ανδρουλάκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, δήλωσε για μια ακόμα φορά πως στηρίζει τον Παναθηναϊκό και έδωσε εξηγήσεις, για το ότι βρέθηκε στον τελικό του Conference League και είδε από την εξέδρα το θρίαμβο του Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι “αμάρτησε” για το παιδί του!

Με αρκετή δόση χιούμορ, ο “παναθηναϊκών” πεποιθήσεων πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης τόνισε πως αναγκάστηκε να πάει στον τελικό του Ολυμπιακού, για να συνοδεύσει τον 11χρονο γιο του, ο οποίος υποστηρίζει τους Πειραιώτες.

Μάλιστα, έκανε και αποκαλύψεις, λέγοντας πως η μητέρα του παιδιού εκμεταλλεύτηκε την παραμονή του ιδίου στις Βρυξέλλες, για να τον κάνει φίλο του Ολυμπιακού, λέγοντας και μια χαρακτηριστική ιστορία.

“Αμάρτησα για το παιδί μου. Τι να κάνω; Η μαμά του εκμεταλλεύτηκε τα χρόνια που ήμουν στις Βρυξέλλες και τον έκανε Ολυμπιακό. Υπάρχει και κάτι φοβερό. Είχαν πάει μαζί στα ημιτελικά και μου λέει ένας φίλος μου που τους είδε ότι δεν φορούσε μόνο ο γιος μπλούζα του Ολυμπιακού, φορούσε και εκείνη, γιατί είναι φανατική.

Την παίρνω τηλέφωνο και της λέω: “πήγες 43 χρονών με την μπλούζα του Ολυμπιακού στο γήπεδο;”. Και μου απαντά: “όχι μόνο αυτό, ανέβηκα στο πατάρι της μάνας μου όπου φυλαγμένο χορτάρι από το γκρεμισμένο “Καραϊσκάκης” και το έκανα δώρο στον γιό μας”. Έχουμε εσωτερικό beef” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις