Πέμπτη, 18 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Survivor 2024: Ένταση, συγκίνηση και τέταρτος υποψήφιος ο Σταμάτης Ταλαδιανός

Survivor 2024: Ένταση, συγκίνηση και τέταρτος υποψήφιος ο Σταμάτης Ταλαδιανός

Ο τέταρτος αγώνας ασυλίας έβγαλε και τον 4ο υποψήφιο για τη μονομαχία παραμονής στο Survivor.

Οι τέσσερις μονομάχοι είναι… χωρισμένοι τα δυο, αφού για την παραμονή τους στο Survivor θα παλέψουν δυο παίκτες από την Κόκκινη ομάδα και δυο από τη Μπλε.

Η τέταρτη ασυλία βάφτηκε… κόκκινη, με τους Γιώργο Γκιουλέκα και Χριστόφορο Ταξίδη να τα δίνουν όλα και να συγκινούν την Κατερίνα Δαλάκα, που χάρη στις νίκες τους και την επικράτηση των Κόκκινων, δεν θα είναι υποψήφια για αποχώρηση.

Η παίκτρια των Κόκκινων είχε δηλώσει νωρίτερα στο cue της ότι δεν θέλει να τη λυπούνται, εξηγώντας την ψήφο του Χριστόφορου Ταξίδη στον Γιώργο Γκιουλέκα.

«Ο Χριστόφορος κινήθηκε προς τον Γκιουλέκα αλλά θεωρώ ότι κινήθηκε προς τον Γκιουλέκα λόγω του τραυματισμού μου, γιατί δεν γίνεται να άλλαξε κάτι σε μια εβδομάδα αγωνιστικά. Αυτή την εβδομάδα, που πέρασε, δεν ήμουν καθόλου καλή αγωνιστικά οπότε… δεν γίνεται να ανέβηκα αγωνιστικά».

Δεν μου αρέσει ούτε να με λυπούνται ούτε να σκέφτονται τον τραυματισμό μου. Οπότε περίμενα να ψηφιστώ σε αυτό το συμβούλιο από την ομάδα μου», είπε η Κατερίνα Δαλάκα.

  

Στον αγώνα, αφού ο Φάνης Μπολέτσης και η Νεφισέ έλυσαν την παρεξήγηση της… προηγούμενης φοράς και η Τουρκάλα παίκτρια παρέμεινε στη Μπλε ομάδα.

Η δε κόντρα ανάμεσα στον Φάνη Μπολέτση και τον Γιώργο Γκιουλέκα συνεχίστηκε, με τον παίκτη των Μπλε να αντιδρά στον τρόπο που έριχνε τους κρίκους και τους δυο τους να έχουν (ακόμη έναν) έντονο διάλογο.

  

  

Οι Κόκκινοι επικράτησαν 12-7 και πανηγύρισαν την δεύτερη ασυλία τους για την εβδομάδα, στέλνοντας τους Μπλε στο Συμβούλιο του νησιού για να ψηφιστούν.

  

Και εκεί, οι Μπλε αποφάσισαν ομόφωνα ότι ο τέταρτος μονομάχος του Survivor θα είναι ο Σταμάτης Ταλαδιανός.

  

«Αναμενόμενο ήταν το αποτέλεσμα, το περίμενα. Ήξερα ότι αν χάναμε μια ασυλία, θα ήμουν εγώ αυτός που θα ήταν ο επόμενος υποψήφιος για να πάει στη μονομαχία.

Οπότε, από τη στιγμή που το ήξερα, είμαι και έτοιμος για να πάω στη μονομαχία. Θα πάω για έκτη φορά για την έκτη θέση» είπε ο Σταμάτης Ταλαδιανός μετά τη νέα του υποψηφιότητα για τη μονομαχία του Survivor.

  

Survivor: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις