Τετάρτη, 17 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η πρόβλεψη για τις ευρωεκλογές, τα γούρια, οι διακοπές και το TikTok με τις ποδοσφαιρικές επιδόσεις

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η πρόβλεψη για τις ευρωεκλογές, τα γούρια, οι διακοπές και το TikTok με τις ποδοσφαιρικές επιδόσεις

Μόλις λίγα 24ωρα πριν τις επικείμενες ευρωεκλογές, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για τα γούρια, για τις προβλέψεις που κάνει μαζί με την οικογένειά του την προηγούμενη της κάλπης, αλλά και για το TikTok και τον αθλητισμό.

«Δεν αλλάζω τα γούρια μου», τόνισε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στην κάμερα του ΑΝΤ1 και της εκπομπής «Το Πρωινό» στην τελική ευθεία για τις ευρωεκλογές.

«Κάνω πρόβλεψη πάντα, τη γράφουμε σε ένα χαρτάκι με την οικογένειά μου το Σάββατο, αλλά συνήθως εγώ πέφτω μέσα», είπε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός ενόψει της ευρωκάλπης.

Μάλιστα, ο ίδιος δήλωσε ότι μετά τον προεκλογικό «μαραθώνιο» των περιοδειών του ανά όλη την Ελλάδα, «ελπίζει ότι θα ξεκουραστεί το Σαββατοκύριακο του Αγίου Πνεύματος».

 

«Το καλοκαίρι δυσκολευόμαστε να κάνουμε διακοπές για ευνόητους λόγους, είμαστε μεταξύ Τήνου και Κρήτης», σημείωσε ακόμη ο ίδιος. 

Σχετικά με το TikTok και την παρουσία του εκεί, ο κ. Μητσοτάκης είπε πως «είναι ο ίδιος άνθρωπος, απλώς βλέπετε μία άλλη πλευρά του εαυτού μου».

Αποκάλυψε δε ότι μετά τις ευρωεκλογές, θα παίξει βίντεο με τις ποδοσφαιρικές επιδόσεις του, το οποίο δεν έχει δημοσιευτεί.

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις