Παρασκευή, 19 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Δημήτρης Μακαλιάς: Στο τέλος μένουν λεξούλες, πυροτεχνήματα και μικροί τίτλοι που δεν έχουν την ουσία των πραγμάτων

Δημήτρης Μακαλιάς: Στο τέλος μένουν λεξούλες, πυροτεχνήματα και μικροί τίτλοι που δεν έχουν την ουσία των πραγμάτων

«Νομίζω πως έχασαν όλες οι πλευρές σε όλα τα θέματα που αναλύσαμε» τονίζει ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Τόσο στην επιμονή των τηλεοπτικών συνεργείων για μια δήλωση, πολλές φορές έξω από το θέατρο, όσο και στα σχόλια που κατά καιρούς δέχεται η τηλεοπτική του συνύπαρξη με την Μπέττυ Μαγγίρα αναφέρθηκε ο Δημήτρης Μακαλιάς, το απόγευμα της Πέμπτης (06.06.2024), στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ. 

«Κάποια στιγμή με κούρασε και η αλήθεια είναι πως φέτος βρέθηκα για πρώτη φορά αντιμέτωπος με το να έχω μια κάμερα έξω από το θέατρο τόσο τακτικά. Κυρίως έγινε με ένα, δυο, τρία περιστατικά πολύ απλά.

Όπως με τον κ. Παπανώτα που έρχονταν οι κάμερες κάθε βράδυ έξω από το θέατρο ενώ είχα ήδη απαντήσει την προηγούμενη μέρα, την άλλη ημέρα έρχονταν πάλι με την ίδια ερώτηση».

«Επειδή είμαι άνθρωπος που θέλω να απαντάω, σέβομαι πάρα πολύ τους δημοσιογράφους, δεν μπορώ να περνάω και να κάνω “γεια σας” και να φεύγω. Δεν μου είναι ευχάριστο να διώχνω από το πεδίο μου έναν άνθρωπο που έχει έρθει να κάνει τη δουλειά του και θέλει κάτι να με ρωτήσει. Οπότε απαντάω.

Λάθος πια, το βλέπω, τους λέω από πριν “σας παρακαλώ, δεν θέλω να σχολιάσω κάτι”. Με κούρασε γιατί έχασα την ουσία και αυτό που ήθελα να πω» εξομολογήθηκε, αρχικά, ο γνωστός ηθοποιός.

  

«Νομίζω πως έχασαν όλες οι πλευρές σε όλα τα θέματα που αναλύσαμε. Στο τέλος ανακυκλώνεις το ίδιο και το ίδιο και μένουν στο τέλος λεξούλες. Πυροτεχνήματα, μικροί τίτλοι που δεν έχουν την ουσία των πραγμάτων και είναι από αυτές τις ειδήσεις που πεθαίνουν περίπου σε 3 – 4 λεπτά» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Δημήτρης Μακαλιάς στο μαγκαζίνο της ΕΡΤ.

Media Τελευταίες ειδήσεις