Σάββατο, 27 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Δάκρυσε η Ελισάβετ Πεσιρίδου μετά τον αποκλεισμό στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου: «Όλοι θα με κρίνουν από το αποτέλεσμα»

Δάκρυσε η Ελισάβετ Πεσιρίδου μετά τον αποκλεισμό στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου: «Όλοι θα με κρίνουν από το αποτέλεσμα»
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου δεν έκανε καλή κούρσα στα προκριματικά των 100 μέτρων με εμπόδια, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου και στις δηλώσεις της μετά τον αγώνα δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, η Ελισάβετ Πεσιρίδου “λύγισε” για το αποτέλεσμα στον αγώνα της, υποστηρίζοντας ότι δεν είναι ευχαριστημένη με τη συμμετοχή στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου της Ρώμης.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, που ήταν εμφανώς απογοητευμένη και στο τέλος του αγώνα, δήλωσε τα εξής: «Στεναχωρήθηκα γιατί είχα προετοιμαστεί πάρα πολύ καλά, είχα κάνει πολλή δουλειά και όμως κατά τη διάρκεια της κούρσας έκανα από την αρχή ως το τέλος λάθη.

Έχω προσπαθήσει πάρα πολύ, έχω δουλέψει υπερβολικά πολύ και ξέρω ότι όλοι θα με κρίνουν από το αποτέλεσμα. Δε μου αρκεί η συμμετοχή ήθελα το κάτι παραπάνω. Ήθελα απλά να δείξω όσα έχω δουλέψει όλη τη χρονιά. Δεν είναι όμως όλες οι μέρες ίδιες, οπότε δε μου βγήκε σήμερα».

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου έμεινε στην 6η θέση στον τρίτο προκριματικό γύρο των 100 μέτρων με εμπόδια.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις