Πέμπτη, 18 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Μίλτος Τεντόγλου: Πού θα δείτε τον τελικό του μήκους για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου της Ρώμης

Μίλτος Τεντόγλου: Πού θα δείτε τον τελικό του μήκους για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου της Ρώμης
Eurokinissi

Διαβάστε το κανάλι που θα μεταδώσει τηλεοπτικά τον τελικό του Μίλτου Τεντόγλου, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου της Ρώμης, αλλά πώς μπορείτε να δείτε την προσπάθειά του, σε live streaming.

Ο Μίλτος Τεντόγλου έκανε το πρώτο μέρος της δουλειάς του και με άλμα στα 8,14 μ. προκρίθηκε στον αυριανό (08.06.2024, 21.06 ώρα Ελλάδας) τελικό του μήκους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής και χρυσός ολυμπιονίκης προκρίθηκε με την τέταρτη επίδοση του προκριματικού, αφού ο Ελβετός Σίμον Εχάμερ έκανε τον καλύτερο αγώνα της ζωής του και πέτυχε 8,41 μ. και ο Ιταλός Ματία Φουρλάνι αγωνιζόμενος στο β΄ γκρουπ «προσγειώθηκε» στα 8,17 μ. και ο Βρετανός Φίντσαμ–Ντιουκς σε 8,18 μέτρα.

Το άλμα του Εχάμερ αποτελεί την κορυφαία επίδοση φέτος στον κόσμο και του δημιουργεί προοπτικές διάκρισης στον τελικό του αγωνίσματος.

Ο Μίλτος Τεντόγλου ταξίδεψε στη Ρώμη με 8,36 μ. και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να φτάσει σε μια ακόμη σπουδαία διάκριση.

Ο τελικός του Μίλτου Τεντόγλου θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ 2, ενώ θα μεταδοθεί απευθείας από το ΕΡΤ SPORTS 2 στο ERTFLIX. Φυσικά, θα υπάρξει live ενημέρωση των προσπαθειών του από το Newsit.gr.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις