Κυριακή, 30 Ιουν.
32oC Αθήνα

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στον ΠΑΟΚ, με τον διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή να μένει στην Θεσσαλονίκη.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας δεν θα αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ, καθώς οι «ασπρόμαυροι» θα διατηρήσουν τον 21χρονο παίκτη στο δυναμικό τους και τη νέα σεζόν, με την Σάλτσμπουργκ να μένει με άδεια χέρια.

Ο Κωνσταντέλιας είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τον Ιβάν Σαββίδη. Οι δύο άνδρες συζήτησαν όλα τα δεδομένα της πρότασης της Σάλτσμπουργκ – και προς τον ΠΑΟΚ και προς τον ποδοσφαιριστή – και κατέληξαν πως κοινή τους επιθυμία είναι η παραμονή του Κωνσταντέλια στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Έτσι, οι Θεσσαλονικείς απάντησαν αρνητικά και στην τελευταία πρόταση των Αυστριακών, η οποία άγγιζε τα 17,5 εκατομμύρια ευρώ – ποσό ρεκόρ για τους ίδιους – με τον ΠΑΟΚ να διατηρεί και ποσοστό μεταπώλησης 17,5%. Η επαγγελματική προσέγγιση της Σάλτσμπουργκ, η οποία εδώ και 1,5 χρόνο έχει χτυπήσει την πόρτα του ΠΑΟΚ, τονίζεται χαρακτηριστικά από τους “ασπρόμαυρους”.

Όλα, λοιπόν, δείχνουν πως τουλάχιστον αυτό το καλοκαίρι ο Κωνσταντέλιας θα μείνει στην Τούμπα και θα ενισχύσει τον ΠΑΟΚ στην προσπάθειά του να βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του στους ομίλους του UEFA Champions League.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις