Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Ελεονώρα Μελέτη: Μου άφησε πικρή γεύση η σεζόν, οι άνθρωποι της τηλεόρασης γνωρίζουμε τον λόγο που το καράβι πηγαίνει στα βράχια

Ελεονώρα Μελέτη: Μου άφησε πικρή γεύση η σεζόν, οι άνθρωποι της τηλεόρασης γνωρίζουμε τον λόγο που το καράβι πηγαίνει στα βράχια
Φωτογραφία NDP

“Θεωρώ ότι η τηλεόραση, αν είχε να παρουσιάσει ωραία πράγματα, θα κρατούσε τον κόσμο της” δήλωσε η Ελεονώρα Μελέτη.

Η Ελεονώρα Μελέτη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Hello! και στη Μαρία Κολλιάτα και μίλησε για το αποτύπωμα που της άφησε η φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Τι γεύση σου άφησε η τηλεόραση τη φετινή σεζόν;

Από το αποτέλεσμα θα σου πω ότι μου άφησε πικρή γεύση, αλλά αυτό είναι αναμενόμενο. Οι άνθρωποι της τηλεόρασης, όταν βλέπουμε ότι το καράβι πηγαίνει στα βράχια και γνωρίζουμε και τους λόγους, κάποια στιγμή ξέρουμε ότι το καράβι θα συγκρουστεί.

Ήταν μια δύσκολη χρονιά…

Θεωρώ ότι η τηλεόραση, αν είχε να παρουσιάσει ωραία πράγματα, θα κρατούσε τον κόσμο της. Οι άνθρωποι της τηλεόρασης – κι εννοώ και αυτούς που διαμορφώνουν το περιεχόμενο και αποφασίζουν γι’ αυτό – έχουμε πέσει στην παγίδα πως ό,τι θα κάνουμε, πρέπει να φέρει λεφτά.

Λογικό, αν σκεφτεί κανείς ότι είναι μια επιχείρηση η τηλεόραση, αλλά ακριβώς επειδή θέλουμε να μειώσουμε το ρίσκο της νέας ιδέας ή της έμπνευσης, ακολουθούμε την πεπατημένη, με αποτέλεσμα μια επανάληψη κι ένα συνεχόμενο αναμάσημα όλη τη μέρα στην τηλεόραση, με διαφορετικά πρόσωπα στις θέσεις του παρουσιαστή και των συνεργατών.

Media Τελευταίες ειδήσεις