Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Ράνια Τζίμα: «Ο Στέφανος Κασσελάκης πήγε τον σκύλο να κάνει την ανάγκη του μόλις έφτασε; Ήμαρτον δηλαδή»

Ράνια Τζίμα: «Ο Στέφανος Κασσελάκης πήγε τον σκύλο να κάνει την ανάγκη του μόλις έφτασε; Ήμαρτον δηλαδή»
EUROKINISSI

Έκπληκτοι έμειναν οι δημοσιογράφοι που παρακολουθούσαν την άφιξη του Στέφανου Κασσελάκη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ για τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών, όταν εκείνος πήγε στο σκυλί του να κάνει τα «αναγκαία», με τη Ράνια Τζίμα να σχολιάζει το συμβάν.

Οι κάλπες των φετινών Ευρωεκλογών έκλεισαν και τα ελληνικά κανάλια αναμένουν για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Ο Στέφανος Κασσελάκης μαζί με τον Τάιλερ Μακμπέθ και τη σκυλίτσα τους, έφτασαν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην Κουμουνδούρου, αμέσως μετά την ανακοίνωση των exit poll για τις φετινές Ευρωεκλογές. Η δημοσιογράφος Ράνια Τζίμα σχολίασε το στιγμιότυπο με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να παίρνει τη Φάρλει και να φεύγει από τα γραφεία για να την πάει για την «ανάγκη» της.

«Που πήγε ο πρόεδρος Κασσελάκης;» αναρωτήθηκε η Ράνια Τζίμα βλέποντας τα πρώτα πλάνα στο Mega.

«Ακολουθούμε τον κ. Κασσελάκη πήγε μαζί με τον σύντροφό του για να κάνει ο σκύλος του την ανάγκη του» πρόσθεσε ο ρεπόρτερ στην Κουμουνδούρου.

«Όλο αυτό το πλήθος τρέχει πίσω από τη Φάρλι αυτή τη στιγμή» επεσήμανε ο Νίκος Ευαγγελάτος.

«Όλοι μαζί ακολουθούν την ανάγκη του σκύλου» έσπευσε να πει η Ράνια Τζίμα.

  

«Ο κ. Κασσελάκης έβγαλε το σκύλο του να κάνει τα αναγκαία την ώρα που φτάνει στα γραφεία; Συγγνώμη δηλαδή. Ήμαρτον δηλαδή σε ένα σημείο» συμπλήρωσε η Ράνια Τζίμα για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Media Τελευταίες ειδήσεις