Πολιτική

Αποτελέσματα ευρωεκλογών, Νάντια Γιαννακοπούλου: Οφείλουμε να συζητήσουμε τα πάντα στο ΠΑΣΟΚ

Ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ άφησε η βουλευτής του κόμματος, Νάντια Γιαννακοπούλου μετά τα αποτελέσματα στις ευρωεκλογές.

Η Νάντια Γιαννακοπουλου τόνισε πως το ΠΑΣΟΚ έχει όργανα και θα συζητηθούν τα πάντα, τι έγινε λάθος, τι έγινε σωστά στις ευρωεκλογές ενώ σε ερώτηση για το αν υπάρχει θέμα αρχηγού είπε χαρακτηριστικά «όταν θα τα συζητήσουμε όλα, εννοούμε όλα».

Ακόμη τόνισε πως ο στόχος που είχε θέσει το ΠΑΣΟΚ ήταν η δεύτερη θέση με ισχυροποίησή του ποσοστού, με το δεύτερο να πραγματοποιείται καθώς «είχαμε άνοδο έστω και μικρή».

Μάλιστα δήλωσε με νόημα πως «κάποια στιγμή είμασταν δεύτερο κόμμα, μετά το χάσαμε…».

 

 

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Φάμελλος: «Ο ανασχηματισμός και οι πιθανές παροχές δεν μπορούν να αλλάξουν τον κατήφορο της κυβέρνησης»
Κάνοντας έναν απολογισμό για την πρόταση δυσπιστίας της προηγούμενης βδομάδας, σημείωσε ως «επιτυχία» ότι κατάφεραν «να συνεννοηθούν με δημοκρατικό τρόπο τέσσερα κόμματα»
Σωκράτης Φάμελλος
Όλα όσα έγιναν στην ορκωμοσία του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Τασούλα μέσα από τον φωτογραφικό φακό
Οι συγκινητικές στιγμές από την ορκωμοσία του ΠτΔ, η στιγμή που κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και η τελετή παράδοσης - παραλαβής από την Κατερίνα Σακελλαροπούλου
Ορκωμοσία του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Τασούλα, στην Ολομέλεια της Βουλής