Τετάρτη, 17 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Μάικλ Μόσλεϊ: Απαντήσεις δίνει η νεκροψία – νεκροτομή για τα αίτια θανάτου, το επικρατέστερο σενάριο

Μάικλ Μόσλεϊ: Απαντήσεις δίνει η νεκροψία – νεκροτομή για τα αίτια θανάτου, το επικρατέστερο σενάριο

Σήμερα Δευτέρα (10.6.2024) αναμένεται να διεξαχθεί η νεκροψία – νεκροτομή για τον άτυχο παρουσιαστή Μάικλ Μόσλεϊ, ο οποίος ξεψύχησε μόλις λίγα μέτρα από την παραλία της Αγίας Μαρίνας στη Σύμη, όταν θέλησε να κάνει μια μεγάλη βόλτα το μεσημέρι της Τετάρτης σε συνθήκες καύσωνα.

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Τετάρτης όταν ο Μόσλεϊ άφησε τη σύζυγό του σε παραλία της Σύμης και ξεκίνησε να περπατά για την Αγία Μαρίνα. Επέλεξε μία κακοτράχαλη διαδρομή και έκτοτε δεν έδωσε σημεία ζωής. Η σύζυγος του παρουσιαστή δήλωσε την εξαφάνισή του το πρωί της Πέμπτης. 

Παρέμενε άφαντος για πέντε ημέρες ενώ οι Αρχές ερευνούσαν την περιοχή με drones, ελικόπτερα και εθελοντές. 

Το πρωί της Κυριακής η παρατηρητικότητα του καμεραμάν της ΕΡΤ έδωσε το πιο τραγικό τέλος στην εξαφάνισή του. Ο οπερατέρ της ΕΡΤ εντόπισε το ρολόι του να γυαλίζει στην κάμερα και αφού έκανε ζουμ στην εικόνα διαπίστωσε ότι πρόκειται για τον άτυχο Μόσλεϊ.

Ο παρουσιαστής έφτασε στον τελικό προορισμό του, ωστόσο για άγνωστο λόγο έχασε τη ζωή του μόλις λίγα μέτρα από το beach bar που βρισκόταν στην περιοχή.

Σήμερα η ιατροδικαστής αναμένεται να δώσει απαντήσεις για τις συνθήκες θανάτου του. Ωστόσο, το επικρατέστερο σενάριο είναι ο Μόσλεϊ να μην αισθάνθηκε καλά, να κάθισε στα βράχια για να ξεκουραστεί και εκεί να ξεψύχησε. 

Το σενάριο αυτό ενισχύει το γεγονός ότι ο Μόσλεϊ βρέθηκε ξαπλωμένος ανάσκελα με το αριστερό χέρι κοντά στην καρδιά.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις