Τετάρτη, 17 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Μάικλ Μόσλεϊ: Δεν «δείχνει» έγκλημα η νεκροψία – Οι απαντήσεις για τον θάνατό του στις τοξικολογικές

Μάικλ Μόσλεϊ: Δεν «δείχνει» έγκλημα η νεκροψία – Οι απαντήσεις για τον θάνατό του στις τοξικολογικές

Απροσδιόριστη είναι, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της νεκροψίας, η αιτία θανάτου του παρουσιαστή Μάικλ Μόσλεϊ που βρέθηκε νεκρός στη Σύμη, καθώς η νεκροψία – νεκροτομή δεν κατάφερε να ρίξει φως στα αίτια θανάτου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, το μεσημέρι της Δευτέρας (10.6.2024) ολοκληρώθηκε από τον ιατροδικαστή της Ρόδου η νεκροψία – νεκροτομή στην σορό του παρουσιαστή του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ που βρέθηκε νεκρός στη Σύμη. 

Από την νεκροψία προκύπτει ότι δεν υπάρχουν κακώσεις που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια, όπως από την πρώτη στιγμή έγραψε το newsit.gr. 

Οι πρώτες ενδείξεις απέκλειαν το ενδεχόμενο να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια μιας και το πτώμα του Μόσλεϊ, είχε εντοπιστεί ανάσκελα με το χέρι στο στήθος.

Εικάζεται ότι περπατώντας για ώρα κάτω από συνθήκες καύσωνα ο Μόσλεϊ αισθάνθηκε αδιαθεσία, πλησιάζοντας την παραλία.

Στάθηκε δίπλα στον φράχτη και ακούμπησε το πεζούλι προσπαθώντας να συνέλθει. Ωστόσο, δεν τα κατάφερε, ξάπλωσε στα βράχια και ξεψύχησε με το χέρι στο στήθος. 

Πλέον εικόνα γύρω από τα αίτια θανάτου του Μόσλεϊ αναμένεται να δώσουν οι τοξικολογικές, που αναμένονται τις επόμενες εβδομάδες.

Σύμφωνα με τη νεκροψία ο άτυχος παρουσιαστής πέθανε στην παραλία Αγία Μαρίνα της Σύμης περίπου στις 4 το μεσημέρι της Τετάρτης (5.6.2024) περίπου δυόμιση ώρες, αφότου άφησε τη γυναίκα του στην παραλία στο Πέδι, για να κάνει – όπως αποδείχτηκε – τον τελευταίο περίπατο της ζωής του…

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις