Τετάρτη, 17 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Βίντεο: Τροχαίο με «γουρούνες» στην Κρήτη μετά από τραγικά λάθη και απερισκεψίες

Βίντεο: Τροχαίο με «γουρούνες» στην Κρήτη μετά από τραγικά λάθη και απερισκεψίες

Το βίντεο έρχεται από την Κρήτη και σε αυτό καταγράφεται ένα τροχαίο ατύχημα με «γουρούνες». Προηγούνται λάθη των δύο οδηγών, αλλά και των ατόμων που κάθονται από πίσω τους.

Το τροχαίο είναι αποτέλεσμα των όσων κάνουν οι οδηγοί αλλά και τα δύο άτομα που κάθονται από πίσω τους. Οι δύο «γουρούνες» στην Κρήτη, κινούνται σε κεντρικό δρόμο, η μία παράλληλα στην άλλη. Τα 4 άτομα νομίζουν ότι «παίζουν». Βλέπουμε χέρια να απλώνονται και σε κάποιο σημείο το ένα όχημα χτυπάει το άλλο. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, η μία «γουρούνα» καταλήγει στα προστατευτικά κιγκλιδώματα και τα δύο άτομα τραυματίζονται, ευτυχώς ελαφρά.

Το βίντεο αναρτήθηκε στα social media από τον πρόεδρο του Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων, Γιάννη Λιονάκη και δείχνει τέσσερις τουρίστες οι οποίοι βρίσκονται πάνω σε δύο «γουρούνες». Κάνουν διάφορους ελιγμούς κόβοντας ο ένας το δρόμο του άλλου για… πλάκα.

Αυτή η «πλάκα» τελείωσε με την πρόσκρουση της μίας «γουρούνας» στις προστατευτικές μπάρες με αποτέλεσμα οι δύο επιβάτες να κάνουν τούμπα και να πέσουν στο δρόμο, όπως φαίνεται στο βίντεο.

Το ευτύχημα ήταν πως δεν υπήρξε κάποιος θανάσιμος ή σοβαρός τραυματισμός. Το βίντεο που ανάρτησε ο Γιάννης Λιονάκης συνοδεύεται από το κείμενο: «Πόσο απλά σκοτώνεσαι! Όταν δεν έχεις μυαλό στο κεφάλι σου για οποιοδήποτε λόγο».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις