Κυριακή, 30 Ιουν.
32oC Αθήνα

Coldplay: Περίπου 2.000 άνθρωποι στο Ηρώδειο για το γύρισμα του videoclip – Το αστρονομικό ποσό που ξόδεψαν

Coldplay: Περίπου 2.000 άνθρωποι στο Ηρώδειο για το γύρισμα του videoclip – Το αστρονομικό ποσό που ξόδεψαν

Την πρόσκληση των Coldplay δέχτηκαν πολλοί Έλληνες φανς και βρέθηκαν στο Ηρώδειο για να συμμετάσχουν στο γύρισμα του videoclip για το νέο τραγούδι του συγκροτήματος με τίτλο «All my Love».

Ουρές σχηματίστηκαν χτες (10.06.2024) έξω από το Ηρώδειο από χιλιάδες θαυμαστές που θέλησαν να πάρουν μέρος στη βιντεογράφηση του videoclip του κορυφαίου συγκροτήματος. Οι Coldplay είχαν ανεβάσει μία πρόσκληση στο Instagram, όπου καλούσαν τους Αθηναίους φανς να δώσουν το παρών στο θέατρο και να ζήσουν μία αξέχαστη εμπειρία.

Οι οδηγίες ήταν απλές, όχι άσπρα ρούχα και μπλουζάκια με λογότυπα και στάμπες άλλων συγκροτημάτων. Κατά την είσοδο στο Ηρώδειο, ο κόσμος έπαιρνε από δύο βραχιόλια, ίδια με εκείνα που μοιράζονταν στις συναυλίες του ΟΑΚΑ. Όταν ήρθε η ώρα, τα βραχιόλια άναψαν, δημιουργώντας μία «θάλασσα» χρωμάτων.

Στην σκηνή του Ηρωδείου βγήκε το γνωστό συγκρότημα, οριακά χαρίζοντας δωρεάν ένα ιδιωτικό performance στους θαυμαστές που έδωσαν το παρών, ερμηνεύοντας το καινούργιο τους τραγούδι «All my Love», το οποίο θα συμπεριληφθεί στο νέο τους άλμπουμ.

Το γύρισμα διήρκησε από τις 17:00 το απόγευμα έως τις 23:00. Στιγμιότυπα από την μοναδική στιγμή δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα αφού μέσα στις οδηγίες, υπήρχε και η απαγόρευση κάμερας και κινητού. Ο κόσμος άφηνε οποιοδήποτε μέσο βιντεοσκόπησης σε ειδικό μέρος του θεάτρου, το οποίο έπαιρνε στο τέλος του event.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο (08-09.06.2024) οι Coldplay βρέθηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα και έδωσαν δύο συγκλονιστικές συναυλίες στο ΟΑΚΑ.

Ο frontman, Chris Martin, ερμήνευσε την Κυριακή live για πρώτη φορά το τραγούδι, για το οποίο έγινε το γύρισμα του videoclip.

Για τις άδειες, την παραγωγή και όλα τα διαδικαστικά που χρειάστηκαν, οι Coldplay ξόδεψαν περίπου 3.000.000 ευρώ!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις