Πέμπτη, 18 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Φώτης Ιωαννίδης: «Ο Παναθηναϊκός έχει απορρίψει πρόταση 18 εκατ. από την Σπόρτινγκ» γράφουν στην Πορτογαλία

Φώτης Ιωαννίδης: «Ο Παναθηναϊκός έχει απορρίψει πρόταση 18 εκατ. από την Σπόρτινγκ» γράφουν στην Πορτογαλία
Eurokinissi

Ο Φώτης Ιωαννίδης απασχολεί και πάλι τα Μέσα στην Πορτογαλία. Ο Παναθηναϊκός φέρεται να απέρριψε μεγάλη πρόταση της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την Έλληνα επιθετικό, αλλά οι Ίβηρες αναμένεται να επιστρέψουν με νέο οικονομικό “χτύπημα”.

Πιο συγκεκριμένα, η “A bola” αναφέρεται και πάλι στον Φώτη Ιωαννίδη και τονίζει ότι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχει κάνει μόνο μία πρόταση ύψους 18 εκατομμυρίων ευρώ στον Παναθηναϊκό, την οποία το “τριφύλλι” έχει απορρίψει.

Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, πάντως, επισημαίνεται ότι η Σπόρτινγκ είναι δεδομένο ότι θα καταθέσει νέα πρόταση -μεγαλύτερη- πρόταση για τον Φώτη Ιωαννίδη. Όπως εκτιμάται από την “A Bola”, ο Παναθηναϊκός επιθυμεί ένα ποσό μεγαλύτερο των 20 εκατομμυρίων ευρώ και τονίζεται ότι το “τριφύλλι” θα καταθέσει σύντομα νέα πρόταση για τον διεθνή επιθετικό.

Τέλος, να τονίσουμε ότι η πορτογαλική εφημερίδα αναφέρεται και στην ρήτρα που η Σπόρτινγκ σκοπεύει να βάλει στο συμβόλαιο του Φώτη Ιωαννίδη. Όπως αναφέρεται, θα είναι τουλάχιστον 80 εκατ. ευρώ, ενώ δεν αποκλείεται να φτάσει και τα 100 εκατ. ευρώ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις