Παρασκευή, 5 Ιουλ.
22oC Αθήνα

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Θλίψη και συγκίνηση στην κηδεία της αγαπημένης ηθοποιού

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Θλίψη και συγκίνηση στην κηδεία της αγαπημένης ηθοποιού

Το τελευταίο χειροκρότημα σε μια μεγάλη ηθοποιό και σπουδαίο άνθρωπο: στη Δέσποινα Στυλιανοπούλου. Συγγενείς, φίλοι και φυσικά η οικογένειά της βρέθηκαν σήμερα (12.06.2024) στο  Α’ Νεκροταφείο Αθηνών για την κηδεία της, για τον τελευταίο αποχαιρετισμό. 

Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου έφυγε από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή σε ηλικία 91 ετών, έπειτα από μια δύσκολη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της τους προηγούμενους μήνες. 

Η θλίψη ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα όλων για το χαμό της αγαπημένης ηθοποιού, η οποία με ταινίες της μεγάλωσε γενιές και γενιές. 

Ανάμεσα στο πρόσωπα που βρέθηκαν στην κηδεία της Δέσποινας Στυλιανοπούλου ήταν η ανιψιά της, Άννα Στυλιανοπούλου που ήταν δίπλα της μέχρι το τέλος, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Κώστας Μαρτάκης, η Δέσποινα Τσολάκη, ο Κώστας Βενετσάνος, η Άννα Φόνσου, ο Μάκης Δελαπόρτας και η Μαρία Ιωαννίδου.

Το πηγαίο ταλέντο σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές της ερμηνείες έχουν κατατάξει την Δέσποινα Στυλιανοπούλου στις κορυφαίες ηθοποιούς του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου. 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις