Σάββατο, 20 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Τζολάκης και Ολυμπιακός συνεχίζουν μαζί

Τζολάκης και Ολυμπιακός συνεχίζουν μαζί

Την εστία του Ολυμπιακού θα συνεχίσει να υπερασπίζεται και τα επόμενα χρόνια ο Κωνσταντής Τζολάκης. Ο διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας συμφώνησε να επεκτείνει το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες, οι οποίοι ανακοίνωσαν την παραμονή του στην ομάδα.

Ο Κωνσταντής Τζολάκης αποτέλεσε ευχάριστη έκπληξη για τον Ολυμπιακό τη σεζόν 2023-24, καθώς κλήθηκε να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας τους τελευταίους μήνες και κατάφερε να γίνει βασικό γρανάζι της καλοδουλεμένης μηχανής του Μεντιλίμπαρ.

Ο 21χρονος τερματοφύλακας έκατσε κάτω από την εστία στη ρεβάνς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Σερβία και έκτοτε έγινε βασικός και αναντικατάστατος στο ερυθρόλευκο ρόστερ.

Ο Ολυμπιακός έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να τον κρατήσει στο λιμάνι και τελικά τα κατέφερε, με τον υψηλόσωμο Χανιώτη κίπερ να αποδέχεται την πρόταση που του έγινε και να δίνει τα χέρια με τους ερυθρόλευκους, γυρνώντας την πλάτη σε ομάδες του εξωτερικού που τον προσέγγισαν.

Ο Κωνσταντής Τζολάκης μαζί με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη θα υπερασπιστούν και τη νέα σεζόν την ερυθρόλευκη εστία, με τον Ολυμπιακό να διαθέτει ένα εξαιρετικό ελληνικό δίδυμο κάτω από τα γκολπόστ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις