Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

«Ο Σάσα Βεζένκοφ δεν επιθυμεί να φύγει από το NBA» αναφέρει ρεπόρτερ των Σακραμέντο Κινγκς

«Ο Σάσα Βεζένκοφ δεν επιθυμεί να φύγει από το NBA» αναφέρει ρεπόρτερ των Σακραμέντο Κινγκς
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Σάσα Βεζένκοφ είχε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής στην πρώτη σεζόν του με τους Σακραμέντο Κινγκς στο NBA, αλλά φέρεται να μην επιθυμεί να αποχωρήσει από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Την ώρα που τα σενάρια στην Ευρώπη θέλουν τον Βεζένκοφ να επιστρέφει στη Euroleague και τον συνδέουν με τον Ολυμπιακό, Αμερικανός ρεπόρτερ επικαλείται πηγές που τον θέλουν να τιμά το συμβόλαιό του με τους Σακραμέντο Κινγκς στο NBA.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σον Κάνιγκχαμ του Fox Sports ανέφερε τα εξής: “Ενώ ο Σάσα Βεζένκοφ παραμένει απογοητευμένος με την έλλειψη χρόνου στην πρώτη του σεζόν στο ΝΒΑ με τους Σακραμέντο Κινγκς, πολλές πηγές μου λένε ότι δεν υπάρχει αλήθεια στην αναφορά της επιθυμίας του να φύγει από το ΝΒΑ. Μια πηγή κοντά στον Βεζένκοφ χαρακτήρισε την αναφορά “εκτός βάσης” και ότι θα τιμήσει το συμβόλαιό του.

Μου είπαν επίσης ότι οι Κινγκς θέλουν να τον κρατήσουν, αλλά υπάρχει επίσης αγορά για αυτόν στο NBA. Το Σακραμέντο ή ίσως μια άλλη ομάδα που προσφέρει μεγαλύτερο ρόλο στο ροτέισον (σ.σ. θα είναι η επόμενη ομάδα του) μένει να φανεί”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις