Τετάρτη, 17 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Νούρι Σαχίν, ο νέος προπονητής της Ντόρτμουντ

Νούρι Σαχίν, ο νέος προπονητής της Ντόρτμουντ

Την έναρξη της συνεργασίας της με τον Νούρι Σαχίν ανακοίνωσε η Ντόρτμουντ. Ο Τούρκος προπονητής θα αντικαταστήσει τον Έντιν Τέρζιτς, ο οποίος ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα.

Ο Noύρι Σαχίν είναι ο νέος προπονητής της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Η γερμανική ομάδα, όπως αναμενόταν, τον ανακοίνωσε σήμερα (14/6) ως διάδοχο του Έντιν Τέρζιτς- ο οποίος ζήτησε να αποδεσμευτεί από το συμβόλαιό του με την Ντόρτμουντ, έως τον Ιούνιου του 2027.

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα που είμαι προπονητής της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους στην διευθυντική ομάδα του συλλόγου για την πίστη που έδειξαν σε εμένα και ανυπομονώ πολύ για τον νέο μου ρόλο στην Ντόρτμουντ. Από την πρώτη μέρα θα κάνουμε ό,τι μπορούμε και θα δουλέψουμε με ενέργεια και πάθος για να κάνουμε αυτόν τον σύλλογο όσο το δυνατόν πιο επιτυχημένο», είπε ο Σαχίν.

Ο Νούρι Σαχίν έπαιξε 274 παιχνίδια για την Ντόρτμουντ, σημειώνοντας 26 γκολ. Μαζίτ ης κέρδισε την Bundesliga το 2011 και το Κύπελλο το 2017.

Από το 2021 έως το 2023 διηύθυνε την τουρκική Αντάλιασπορ και τον Ιανουάριο του 2024 επέστρεψε στην Ντόρτμουντ ως βοηθός προπονητή.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις