Κυριακή, 30 Ιουν.
32oC Αθήνα

Κρίστιαν Έρικσεν: Πέτυχε γκολ στο Euro 2024, τρία χρόνια μετά την ανακοπή που υπέστη με την εθνική Δανίας

Κρίστιαν Έρικσεν: Πέτυχε γκολ στο Euro 2024, τρία χρόνια μετά την ανακοπή που υπέστη με την εθνική Δανίας
Reuters

Ο Κρίστιαν Έρικσεν άνοιξε το σκορ στο Σλοβενία – Δανία για τον τρίτο όμιλο του Euro 2024 και “άφησε” ένα τεράστιο χαμόγελο.

Ολόκληρος ο πλανήτης δέχθηκε ένα ισχυρό σοκ πριν τρία χρόνια στο Euro που έγινε το 2021. Ήταν το ματς της Δανίας με την Φινλανδία, όταν ο Κρίστιαν Έρικσεν “πάγωνε” το παγκόσμιο ποδόσφαιρο με την ξαφνική του κατάρρευση στον αγωνιστικό χώρο, από την ανακοπή καρδιάς που υπέστη.

Η καρδιά του Έρικσεν σταμάτησε αλλά δεν τον εγκατέλειψε. Έχοντας στο πλάι του όλους τους συμπαίκτες του, ο Δανός συνήλθε χάρη στην έγκαιρη ιατρική βοήθεια σε εκείνο το παιχνίδι, δεν τα παράτησε ποτέ και όχι μόνο επέστρεψε στα γήπεδα, αλλά επέστρεψε και στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Τρία χρόνια και τρεις ημέρες μετά (!) ο Δανός μεσοεπιθετικός φόρεσε… φανέλα βασικού στην πρεμιέρα της ομάδας στο Euro 2024 και μας συγκλόνισε, βάζοντας ένα υπέροχο χαμόγελο στην ιστορία του.

1100 ημέρες μετά την κατάρρευσή του, ο Έρικσεν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο της “MHPArena” της Στουτγκάρδης και έκανε το 0-1 για την Δανία, σκοράροντας στο 17′ της αναμέτρησης.

Πανηγυρίζοντας, άφησε ένα τεράστιο χαμόγελο. Αυτό, για τη πιο μεγάλη νίκη που θα μπορούσε να έχει πετύχει. Αυτό, της ζωής!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις