Πέμπτη, 18 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Survivor 2024: Η Δώρα Νικολή τους εκνεύρισε και βγήκε πρώτη υποψήφια

Survivor 2024: Η Δώρα Νικολή τους εκνεύρισε και βγήκε πρώτη υποψήφια

Το Survivor έγινε πλέον ατομικό και οι πέντε παίκτες που έχουν απομείνει στον Άγιο Δομίνικο, αγωνίστηκαν ατομικά για να κερδίσουν την ασυλία τους.

Υποδεχόμενος στο στίβο μάχης τους παίκτες, ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός, τους ανακοίνωσε τους κανόνες της ατομικής ασυλίας αλλά και ότι πλέον δεν θα υπάρχει… τοτέμ ασυλίας, αλλά κολιέ, το οποίο θα παίρνει όποιος κερδίζει την ασυλία.

Σε κάθε αγώνα ασυλίας παίζουν όλοι οι παίκτες, τόσο εκείνος που κέρδισε ασυλία όσο και εκείνον που βγήκε υποψήφιος. Εκείνος που κερδίζει την ασυλία, προστατεύεται ουσιαστικά για μια μέρα. Ενώ εκείνος που έχει βγει υποψήφιος, αν κερδίσει, τότε σώζεται και υποδεικνύει άλλον υποψήφιο.

Στο τέλος, θα μείνουν τρεις παίκτες και αυτοί θα μονομαχήσουν για να μείνουν στο Survivor και να μπουν στην 4αδα.

   

   

Και αφού ξεκίνησε ο πρώτος ατομικός αγώνας ασυλίας, η Δώρα Νικολή έγινε το πρόσωπο του αγώνα. Αφενός γιατί τραυματίστηκε και αφετέρου γιατί, κατά τη γνώμη των συμπαικτών και αντιπάλων της, σε μια αναμέτρηση με την Κατερίνα Δαλάκα, άφησε τον αγώνα και έδωσε τη νίκη.

   

   

Η συμπεριφορά της που ενόχλησε, σχολιάστηκε τόσο από τον Ντάνιελ Νούρκα όσο και από τους άλλους παίκτες στο Συμβούλιο του νησιού. Και φυσικά, δεν έλειψαν οι ειρωνείες και τα πειράγματα…

   

   

   

Εκείνος που κέρδισε την πρώτη ασυλία ήταν ο Ντάνιελ Νούρκα, ο οποίος κέρδισε τον Γιώργο Γκιουλέκα στην τελευταία αναμέτρηση.

   

Στο Συμβούλιο του Νησιού, ο μόνος που δεν μπορούσε να ψηφιστεί ήταν ο Ντάνιελ Νούρκα που κέρδισε την ασυλία. Πρώτη υποψήφια μετά τη μετατροπή του Survivor σε ατομικό ήταν η Δώρα Νικολή, αλλά με τους νέους κανόνες αν κερδίσει τις επόμενες μέρες ασυλία, υποδεικνύει άλλον στη θέση της.

   

Survivor: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ

Media Τελευταίες ειδήσεις