Παρασκευή, 16 Αυγ.
32oC Αθήνα

Ο Joe Jonas «το έκαψε» στα μπουζούκια – Ο Νίκος Βέρτης, το freddo espresso και η «αιώνια» εβδομάδα

Ο Joe Jonas «το έκαψε» στα μπουζούκια – Ο Νίκος Βέρτης, το freddo espresso και η «αιώνια» εβδομάδα
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Συνεχίζει τις διακοπές του στην Ελλάδα ο Joe Jonas, ο οποίος έχει «πάρει σβάρνα» τα μπουζούκια της Αθήνας απολαμβάνοντας τις εμφανίσεις του Νίκου Βέρτη και του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Ο Joe Jonas βρίσκεται στην Αθήνα για πάνω από μία εβδομάδα, αφού αρχικά ήρθε για τα εγκαίνια πολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας στη Γλυφάδα. Ο Joe Jonas απολαμβάνει τις στιγμές που περνά στην Ελλάδα και δεν διστάζει να το μοιραστεί στα social media του, όπως έκανε με την επίσκεψή του στον Νίκο Βέρτη.

Ο Αμερικανός τραγουδιστής θα μπορούσε να χαρακτηριστεί «party animal» αφού επισκέπτεται νυχτερινά κέντρα για να πάρει μία δόση λαϊκής και ποπ ελληνικής μουσικής. Μάλιστα, βρέθηκε στο κέντρο που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός και δέχτηκα να φωτογραφηθούν μαζί, ενώ ο Έλληνας καλλιτέχνης τον καλωσόρισε, στην αρχή του προγράμματος.

Χτες (16.07.2024) ο Τζο Τζόνας, πήγε στο ΥΤΟΝ, του Νίκου Βέρτη και απόλαυσε το σόου του γνωστού τραγουδιστή, ο οποίος φημίζεται για τις εξαιρετικές εμφανίσεις που χαρίζει στο κοινό του. 

@fthis.gr Ο @joejonas διασκεδάζοντας αλά ελληνικά στον @Argiros Konstantinos OFFICIAL 🎶 #fthisgr #celebritynews #joejonas #konstantinosArgiros ♬ πρωτότυπος ήχος – FTHIS.GR

Ο ίδιος ο Joe Jonas ανέβασε βίντεο με τον Νίκο Βέρτη να τραγουδάει πάνω στη σκηνή.

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο frontman του γκρουπ «Jonas Brothers», έγραψε αποθεώνοντας την χώρα: «Τι χρονιά ήταν αυτή η εβδομάδα. Δεν θέλω ποτέ να φύγω από την Ελλάδα».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη J O E J O N A S (@joejonas)

Στις φωτογραφίες, ο τραγουδιστής εκτός από τις selfie στην παραλία φαίνεται να πίνει ελληνικό καφέ σε φλιτζάνι, ενώ σε άλλο στιγμιότυπο φαίνονται 4 ποτήρια καφέ που περιέχουν τον «ελληνικό» freddo espresso που τιμάται πολύ, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες και κοντεύει να αντικαταστήσει τον frappe.

@joejonas Replying to @bk☕️ second verse is served 🍽️☀️🥲🫶🏻🙂‍↕️🙂‍↔️ #newmusic ♬ original sound – joejonas

Μέσα από βίντεο στο Tiktok, ο τραγουδιστής δείχνει στιγμές από την καθημερινότητά του χρησιμοποιώντας σαν μουσική υπόκρουσε ένα μέρος από το νέο τραγούδι των Jonas Brothers που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις