Τρίτη, 16 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Δημήτρη Σταρόβα: Ήταν φανταστικό αυτό που έκανε γιατί δεν πρέπει να ντρέπεσαι για ό,τι συμβαίνει

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Δημήτρη Σταρόβα: Ήταν φανταστικό αυτό που έκανε γιατί δεν πρέπει να ντρέπεσαι για ό,τι συμβαίνει
Φωτογραφία: NDP Photos

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου διατηρεί μακροχρόνια φιλία με τον Δημήτρη Σταρόβα, ο οποίος συγκίνησε με το βίντεο που ανέβασε στα social media μιλώντας για την περιπέτεια με την υγεία του.

Ο φίλος και συνεργάτης του Δημήτρη Σταρόβα, Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε σήμερα (17.06.2024) στην κάμερα της εκπομής «Πρωινο σουσου» προκειμένου να σχολιάσει το συγκλονιστικό βίντεο.

 «Ήταν έκπληξη. Ήταν φανταστικό αυτό που έκανε ο Δημήτρης γιατί δεν πρέπει να ντρέπεσαι για ό,τι συμβαίνει, τα πάντα ρει στη ζωή, όλα μπορούν να αλλάξουν σε ένα δευτερόλεπτο», είπε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.

«Το μήνυμα που στέλνει σε όλους τους ανθρώπους που μπορεί να τους συμβεί κάτι είναι να νιώθουν ότι θα το πολεμήσουν και να μην κλείνονται κάτω από κουβέρτες γιατί όλα τα πολεμάμε. Ήταν καταπληκτικό το μήνυμα του Δημήτρη», τόνισε επαινώντας τον αγαπημένο του φίλο.

Το βίντεο του Δημήτρη Σταρόβα

«Γεια σας. Ένας μήνας έχει περάσει από την περιπέτειά μου. Δεν ήθελα να κάνω το βίντεο αυτό για να μη με δείτε έτσι όπως δεν με έχετε συνηθίσει αλλά σκέφτηκα ότι δεν πρέπει να κρυβόμαστε», αναφέρει στο βίντεο που ανάρτησε στο Instagram χθες Κυριακή, ο Δημήτρης Σταρόβας.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dimitris Starovas (@dstarovas_official)

Μέσα στη ζωή είναι όλα. Θέλω να πάρετε πληροφορίες από πρώτο χέρι ότι είμαι καλά. Κάθε μέρα βελτιώνομαι, όλο και καλύτερα πάνε τα πράγματα. Θέλω να σας πω τόσα πολλά και να ευχαριστήσω τόσους ανθρώπους αλλά δεν γίνεται θα μας πάρει δυο μέρες το βίντεο, οπότε επιφυλάσσομαι για αργότερα. Προς στιγμήν θέλω να ευχαριστήσω την Αννούλα μου και όλους εσάς για την αγάπη που μου δείξατε όλη αυτήν την περίοδο και συνεχίζετε ακόμη. Θα τα πούμε σύντομα. Σας φιλώ. Ευχαριστώ», καταλήγει.

Media Τελευταίες ειδήσεις