Σάββατο, 20 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Ο Ολυμπιακός αποχαιρέτησε τον Αϊζάια Κάνααν και ο Ερυθρός Αστέρας τον ανακοίνωσε

Ο Ολυμπιακός αποχαιρέτησε τον Αϊζάια Κάνααν και ο Ερυθρός Αστέρας τον ανακοίνωσε
Eurokinissi

Ολυμπιακός και Αϊζάια Κάνααν ακολουθούν χωριστούς δρόμους, με την “ερυθρόλευκη” ΚΑΕ να λέει το δικό της “αντίο” στον 33χρονο Αμερικανό σούτινγκ γκαρντ. Ακολούθησε η ανακοίνωση από τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Αϊζάια Κάνααν αγωνίστηκε για δυο σεζόν στον Ολυμπιακό, ερχόμενος από την Γαλατάσαραϊ, κέρδισε τους Πειραιώτες να κατακτήσουν ένα πρωτάθλημα, δύο Κύπελλα και ισάριθμα Σούπερ Καπ, αλλά δεν μπόρεσε να τους βοηθήσει να φτάσουν στην ευρωπαϊκή διάκριση.

Το συμβόλαιο του Κάνααν με τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε, οι “ερυθρόλευκοι” αποφάσισαν να μην το ανανεώσουν και αποχαιρέτησαν τον Αμερικανό, με μια ανάρτηση στο twitter.

“Σε ευχαριστούμε για την πίστη, την σκληρή δουλειά και την αφοσίωση στον οργανισμό του Ολυμπιακού. Σου ευχόμαστε καλή τύχη στο επόμενο βήμα της καριέρας σου”, ανέφερε το σχετικό μήνυμα του Ολυμπιακού για τον Κάνααν.

Λίγα λεπτά μετά -και όπως ανέφεραν τα ρεπορτάζ της περιόδου- ο Αϊζάια Κάνααν ανακοινώθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα. Ο Αμερικανός θα φοράει για τα επόμενα δυο χρόνια τα ερυθρόλευκα της ομάδας του Βελιγραδίου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις