Σάββατο, 17 Αυγ.
31oC Αθήνα

Σκωτία – Ελβετία LIVE για τον πρώτο όμιλο του Euro 2024

Σκωτία – Ελβετία LIVE για τον πρώτο όμιλο του Euro 2024
ΦΩΤΟ Reuters

Η Σκωτία αντιμετωπίζει την Ελβετία στο δεύτερο παιχνίδι για τη δεύτερη αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Euro 2024, με τις δύο ομάδες να δίνουν πλέον και “μάχη” πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Μετά τη νίκη της Γερμανίας με 2-0 επί της Ουγγαρίας, τα “πάντσερ” εξασφάλισαν ήδη το ένα “εισιτήριο” για τα νοκ άουτ του Euro 2024 και η Σκωτία με την Ελβετία θα “παλέψουν” για το δεύτερο. Οι Ελβετοί έχουν τρεις βαθμούς μετά τη νίκη τους στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, ενώ οι Σκωτσέζοι βρίσκονται με την… πλάτη στον τοίχο, μετά την ήττα τους στο πρώτο ματς από τους Γερμανούς.

Παρακολουθήστε LIVE την εξέλιξη του αγώνα

Ολοκληρώθηκε ο αγώνας με Σκωτία και Ελβετία να μένουν ισόπαλες με 1-1.

Τελευταία λεπτά στο ματς.

Δεν μετράει γκολ της Ελβετίας! Ο Εμπολό έφυγε στην πλάτη της άμυνας της Σκωτίας και πλάσαρε ιδανικά, αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ, όπως επιβεβαίωσε και το VAR.

ΔΟΚΑΡΙ για τη Σκωτία! Από εκτέλεση φάουλ του Ρόμπερτσον, ο Χάνλεϊ πήρε την κεφαλιά, αλλά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της εστίας των Ελβετών.

Χαμένο τετ-α-τετ για την Ελβετία! Ο Εντόι και πάλι βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά αστόχησε υπό πολύ καλές προϋποθέσεις στο 60ο λεπτό του αγώνα.

H Σκωτία έχει την κατοχή της μπάλας και προσπαθεί να βρει ένα νέο προβάδισμα στο ματς.

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.

Ημίχρονο στον αγώνα, με το σκορ στο 1-1. Δύο γκολ, VAR και ευκαιρίες συνέθεσαν ένα “γεμάτο” πρώτο μέρος.

Παραμένει ανοιχτό το ματς, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν ένα δεύτερο γκολ.

Δεν μέτρησε γκολ της Ελβετίας! Στο 34′ ο Εντόι έστειλε αυτή τη φορά την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ, όπως συμφώνησαν βοηθός διαιτητή και VAR.

Τεράστια χαμένη ευκαιρία για την Ελβετία, με τον Εντόι να κάνει ωραία ντρίμπλα και πλασέ από κοντά, αναγκάζοντας τον Γκαν σε μεγάλη επέμβαση με το ένα χέρι.

Ο Σακίρι “έπιασε” ένα τρομερό πλασέ με τη μία κι έστειλε την μπάλα στο “γάμα” της εστίας της Σκωτίας, για το 1-1 στο ματς στο 27′.

ΓΚΟΛ για την Ελβετία!

Από κόρνερ της Ελβετίας, η Σκωτία έφυγε υπέροχα στην αντεπίθεση και ο Σαρ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 με αυτογκόλ στο 13′.

ΓΚΟΛ για τη Σκωτία!

Ανοιχτό ματς στα πρώτα λεπτά.

Ξεκίνησε η αναμέτρηση στη Γερμανία.

Όλα έτοιμα για να αρχίσει το παιχνίδι.

Ακούγονται οι εθνικοί ύμνοι των δύο χωρών.

Βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες.

Η ενδεκάδα της Ελβετίας: Ζόμερ, Βίντμερ, Ακάντζι, Φρόιλερ, Τζάκα, Ροντρίγκες, Βάργκας, Εντόι, Αέμπισερ, Σαρ, Σακίρι.

Η ενδεκάδα της Σκωτίας: Γκαν, Ράλστον, Ρόμπερτσον, Μακτόμινεϊ, Χάρνεϊ, Τίερνι, Μαγκίν, Μαγκρέγκορ, Άνταμς, Χέντρι, Γκίλμουρ.

Στις 22:00 η σέντρα του αγώνα.

Η βαθμολογία στον πρώτο όμιλο

Γερμανία 6 (2)

Ελβετία 3 (1)

Σκωτία 0 (1)

Ουγγαρία 0 (2)

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις