Σάββατο, 20 Ιουλ.
34oC Αθήνα

ΑΕΚ: Τελειώνουν Στάνκοβιτς και Αθανασιάδης – Πλησιάζει ο Μπρινιόλι

ΑΕΚ: Τελειώνουν Στάνκοβιτς και Αθανασιάδης – Πλησιάζει ο Μπρινιόλι

Ο Ματίας Αλμέιδα αποφάσισε η ΑΕΚ να πορευτεί με άλλο δίδυμο τερματοφυλάκων στη νέα σεζόν, με τον Στάνκοβιτς και τον Αθανασιάδη να μην υπολογίζονται, την ώρα που η Ένωση πλησιάζει στον Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

Η ΑΕΚ θα κινηθεί για δύο τερματοφύλακες στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού. Ο Ματίας Αλμέιδα αποφάσισε να προχωρήσει σε ολικό λίφτινγκ κάτω από τα δοκάρια, καθώς οι Τσίτσαν Στάνκοβιτς και Γιώργος Αθανασιάδης δεν υπολογίζονται και δεν θα ταξιδέψουν στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας των «κιτρινόμαυρων».

Αμφότεροι έχουν συμβόλαιο με την ΑΕΚ και καλούνται να βρουν ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους.

Πλησιάζει ο Μπρινιόλι

Η ΑΕΚ βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Για τον Ιταλό τερματοφύλακα υπήρξε έντονο ενδιαφέρον και από το εξωτερικό, καθώς προσεγγίστηκε τόσο από τη Σαμπντόρια, όσο και από τη Σαουθάμπτον, ωστόσο δύσκολα να μην συνεχίσει την καριέρα του στην Ένωση.

Οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται σε επαφές ακόμα τόσο με τον Βασίλη Μπάρκα, όσο και με τον Θωμά Στρακόσα. Ο Έλληνας τερματοφύλακας αγωνιζόταν στην Ένωση και είχε πωληθεί πριν από μία τετραετία στη Σέλτικ έναντι 5 εκατομμυρίων ευρών.

Από την πλευρά του, ο 29χρονος Αλβανός τερματοφύλακας πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στο Euro 2024 και έχει τραβήξει πάνω του αρκετά βλέμματα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις