Τετάρτη, 17 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Πιερία: Εικόνες από τις παραλίες που «βουλιάζουν» από κόσμο

Πιερία: Εικόνες από τις παραλίες που «βουλιάζουν» από κόσμο
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η Πιερία φημίζεται για τις παραλίες της και το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, έδωσε σε πολλούς την ευκαιρία να τις επισκεφθούν.

Ο υδράργυρος χτύπησε κόκκινο και στην Πιερία όλοι οι δρόμοι οδηγούσαν στις παραλίες, με τα πεντακάθαρα νερά. Οι αφίξεις τουριστών συνεχίζονται με αμείωτη ένταση. Άτομα κάθε ηλικίας απολαμβάνουν τις ομορφιές του νομού, που τα τελευταία χρόνια, βάζει όλο και ψηλότερα τον πήχη στη μάχη του τουρισμού. Τα μηνύματα για τη φετινή σεζόν προκαλούν αισιοδοξία, σε όσους δραστηριοποιούνται στον κλάδο του τουρισμού.

Ανάσες δροσιάς αναζήτησαν οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης, έστω και με τη μορφή μονοήμερης εκδρομής, καθώς η θερμοκρασία και σήμερα χτύπησε «κόκκινο».

Πέρα από τη Χαλκιδική, οι Θεσσαλονικείς αλλά και οι τουρίστες κατευθύνθηκαν προς τις παραλίες της Πιερίας, οι οποίες είναι γεμάτες κόσμο, που απολαμβάνει το μπάνιο του.

Οι πληρότητες στα καταλύματα αγγίζουν το 90% σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων της Πιερίας.

Φέτος, την Πιερία επισκέπτονται αρκετοί τουρίστες από την κεντρική και ηπειρωτική Ελλάδα ενώ σε ό,τι αφορά τους επισκέπτες από το εξωτερικό, παραμένουν πρώτοι οι Ρουμάνοι και ακολουθούν οι Σέρβοι, οι τουρίστες από τη Βόρεια Μακεδονία και οι Βούλγαροι.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις