Σάββατο, 20 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Η Νάταλι Πόρτμαν πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά θρίλερ «Lady in the Lake» του Apple TV+

Η Νάταλι Πόρτμαν πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά θρίλερ «Lady in the Lake» του Apple TV+

Μία νέα τηλεοπτική σειρά θρίλερ πρόκειται να κυκλοφορήσει στο Apple Tv με πρωταγωνίστρια την Νάταλι Πόρτμαν και η Μόσις Ίνγκραμ

Η γνωστή ηθοποιός υποδύεται στην νέα τηλεοπτική σειρά με τίτλο «Lady in the Lake» την Maddie Schwartz, μια νοικοκυρά που ζει στη Βαλτιμόρη των 60s, έχει κουραστεί από την αποκλειστική ενασχόληση με το σπίτι, και προσπαθεί να δώσει νέο νόημα στη ζωή της, ξεκινώντας να ασχολείται με τη δημοσιογραφία.

Η Moses Ingram υποδύεται την Cleo Johnson είναι μια μητέρα που αγωνίζεται να συντηρήσει την οικογένειά της και να προωθήσει τα δικαιώματα των μαύρων κατοίκων της πόλης. Κάποια στιγμή θα βρεθεί νεκρή, εγείροντας πολλά ερωτήματα για το τι ακριβώς έχει προηγηθεί του θανάτου της.

Η Schwartz θα πάθει εμμονή με αυτή την υπόθεση και θα θέσει τη ζωή της σε κίνδυνο. Ήδη από το trailer φαίνεται πως η Portman δίνει μια εξαιρετική ερμηνεία, η οποία παραπέμπει στο ύφος της ταινίας Black Swan.

Η σειρά, σε σκηνοθεσία της Alma Har’el, εστιάζει στο κόστος που συνεπάγεται για μια γυναίκα η επιλογή της ενασχόλησης με τους προσωπικούς της στόχους.

Το trailer της σειράς των 7 επεισοδίων ανέβασε και η Natalie Portman στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας: «Το να δουλεύω με την Har’ el και την Ingram ήταν όνειρο».

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalie Portman (@natalieportman)

Το βιβλίο της Laura Lippman, «Lady in the Lake» διασκευάστηκε για τη μικρή οθόνη και έρχεται στις 19 Ιουλίου στο Apple TV+.

Media Τελευταίες ειδήσεις