Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Ελένη Μενεγάκη: Είμαι μυστικοπαθής, θα γυρίσω όταν υπάρχει λόγος

Ελένη Μενεγάκη: Είμαι μυστικοπαθής, θα γυρίσω όταν υπάρχει λόγος

Πολλά… μηνύματα έστειλε η Ελένη Μενεγάκη όταν «συνάντησε» στην εκπομπή της; τον Χάρη Λεμπιδάκη για να συζητήσουν το τηλεοπτικό τοπίο ενόψει της νέας σεζόν.

Από τη συζήτηση δεν θα μπορούσαν να λείπουν αυτά που ακούγονται κατά καιρούς για την Ελένη Μενεγάκη, με την ίδια να εξηγεί γιατί ποτέ κανείς δεν… ξέρει τι πραγματικά γίνεται αλλά και το αν και πότε θα επιστρέψει στην τηλεόραση.

Όπως είπε, «κοντινό περιβάλλον» που θα μιλήσει για την ίδια, δεν υπάρχει.

«Κανονικά, με εμένα όλοι έπρεπε να πέσετε έξω, γιατί κανείς δεν μπορεί να ξέρει ποτέ τι κάνω. Είμαι τόσο μυστικοπαθής που δεν αφήνω ποτέ τίποτα. Όλα αυτά που ακούω κατά καιρούς να λένε ότι “ακούστηκε από το κοντινό της περιβάλλον”, ένας που με ξέρει, ξέρει ότι κοντινό περιβάλλον δεν υπάρχει που να μπορούσε να μιλήσει για μένα», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

«Δεν με προβληματίζει τίποτα στο κομμάτι της δουλειάς, όταν έχει να κάνει με φήμες, έχω μάθει να ζω με τις φήμες. Αλλά επειδή είμαι ένα πρόσωπο που ζει μέσα στην τηλεόραση 30 χρόνια, ένας που δεν με ξέρει, αλλά έχει παρακολουθήσει λίγο τη ζωή μου, ξέρει ότι από εμένα να βγουν συζητήσεις ή σκέψεις μου, ούτε μία στο εκατομμύριο.

Μόνοι σας ξαφνιάζεστε, γιατί μόνοι σας τα λέτε. Δεν με έχει ρωτήσει ποτέ κανένας μέσα στο κομμάτι το δημοσιογραφικό ποτέ», συνέχισε η παρουσιάστρια.

Δείτε το απόσπασμα από το 07:00 του βίντεο

 

Στο δε κλείσιμο της εκπομπής, η Ελένη Μενεγάκη έριξε άλλη μια… βόμβα. Όταν ο Χάρης Λεμπιδάκης της ευχήθηκε καλή επιστροφή στην τηλεόραση, όταν η ίδια το θελήσει, εκείνη του απάντησε ότι αυτό θα γίνει όταν υπάρχει λόγος και το σωστό περιβάλλον.

Ελένη Μενεγάκη: Ευχαριστηθήκαμε την παρέα σου… Τα είπαμε πάρα πολύ ωραία. Πήγες να βγάλεις και είδηση ατιμούλη ενώ εμείς εδώ σε καλέσαμε να μας πεις για τα υπόλοιπα. Το χούι του δημοσιογράφου δε φεύγει ποτέ.

Χάρης Λεμπιδάκης: Καλή επιτυχία στο επόμενο βήμα σας και καλή επιστροφή, όταν και εφόσον το θελήσεις!

 

Ελένη Μενεγάκη: Σε ευχαριστώ. Όπως πολύ ωραία το λες. Όταν θα υπάρχει λόγος, η στιγμή, το περιβάλλον και όλα είναι όπως πρέπει να είναι. Μέχρι τότε ας περνάμε όλοι στην τηλεόραση καλά. Και με χαμόγελο!

Media Τελευταίες ειδήσεις