Πέμπτη, 18 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Αργολίδα: Σμπαράλια η σκεπή του σπιτιού όπου εξερράγη ο θερμοσίφωνας – Με σοβαρά εγκαύματα η έγκυος ένοικος

Αργολίδα: Σμπαράλια η σκεπή του σπιτιού όπου εξερράγη ο θερμοσίφωνας – Με σοβαρά εγκαύματα η έγκυος ένοικος

Αναρρώνει από τα σωματικά τραύματα και το ψυχικό σοκ η 39χρονη έγκυος, μετά από έκρηξη θερμοσίφωνα σε Airbnb στην  Αργολίδα.

Ήταν τέτοιο το ωστικό κύμα της έκρηξης που προκάλεσε τεράστιες ζημιές στην στέγη του σπιτού στην Αργολίδα, όπου διέμενε η έγκυος.

Είναι απόγευμα Κυριακής (23.06.2024), και η 39χρονη γυναίκα που διανύει τον 6ο μήνα εγκυμοσύνης μπαίνει στο μπάνιο για να κάνει ντους.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο θερμοσίφωνας του σπιτιού εξερράγη, με αποτέλεσμα το καυτό νερό να πέσει στο σώμα της εγκύου καταφέρνοντας της σοβαρά εγκαύματα.

Η προχωρημένη εγκυμοσύνη της σήμανε συναγερμό στους γιατρούς του νοσοκομείου Ναυπλίου όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα, με τα τραύματα ωστόσο να μην είναι τόσο σοβαρά ώστε να χρειαστεί νοσηλεία ή διακομιδή σε άλλο νοσοκομείο.

Τεράστιες ζημιές στην σκεπή από την έκρηξη

Κι ενώ η 39χρονη έγκυος αναρρώνει, η εικόνα από την σκεπή του σπιτιού κόβει την ανάσα. Σε αποκλειστικά πλάνα που εξασφάλισε το Live News φαίνεται η εκτεταμένη ζημιά που προκλήθηκε από την έκρηξη του θερμοσίφωνα στην κεραμοσκεπή του σπιτιού. Τα κεραμίδια έχουν πέσει σαν τραπουλόχαρτα.

Σύμφωνα με το Live News, η 39χρονη γυναίκα βρισκόταν στην Ερμιόνη για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις