Media

Αντίνοος Αλμπάνης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: Δεν με νοιάζει αν μου πέσουν τα μαλλιά ή αν ασπρίσουν

«Δεν έχει κανένα νόημα να σκέφτομαι πώς θα ήταν αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, τι θα έκανα νεότερος», παραδέχεται ο Αντίνοος Αλμπάνης στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ζήτησε από τον Αντίνοο Αλμπάνη να τοποθετηθεί, μεταξύ άλλων, για τη σχέση που έχει με τον χρόνο και όλα εκείνα που τον έκαναν τον άνθρωπο που είναι σήμερα.

«Σου έχουν προτείνει στο κομμωτήριο που πηγαίνεις να βάψουν λίγο το γενάκι; Να το γκριζάρουν λίγο, έτσι να φύγει το άσπρο;», ρώτησε ο οικοδεσπότης του «The 2Night Show» για να απαντήσει ο γνωστός ηθοποιός ως εξής:

«Όχι. Ξέρουν ότι θα τους πω όχι, γι’ αυτό. Δεν θα τα βάψω».

Γ.Α.: Ξέρεις γιατί σε ρωτάω; Με τον χρόνο έχεις συμβιβαστεί δηλαδή; Τα πας καλά;

Α.Α.: Ναι μωρέ Γρηγόρη, ναι. Ξέρεις, δεν με νοιάζει. Δεν με νοιάζει. Δεν με απασχολεί. Δεν πα’ να πέσουν να μαλλιά, δεν πα’ να ασπρίσουν… Δεν με νοιάζει, πραγματικά δεν με νοιάζει. Νιώθω πολύ καλύτερα τώρα από ότι ένιωθα στα 18 μου, στα 20 μου ή στα 25 μου.

«Δεν θέλω να πάω μια βόλτα πίσω στον χρόνο. Είμαι μια χαρά εδώ που είμαι, υπάρχει λόγος που είμαι εδώ που είμαι, αυτό που έχει φτιαχτεί είναι εξαιτίας αυτών των εμπειριών. Δεν έχει κανένα νόημα να σκέφτομαι πώς θα ήταν αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, τι θα έκανα νεότερος. Ζω το τώρα για το τώρα, για το σήμερα, με αυτά που έχω σήμερα και με αυτά που ονειρεύομαι τώρα για το αύριο» υπογράμμισε ο Αντίνοος Αλμπάνης στο talk show του ΑΝΤ1 τη νύχτα της Τετάρτης (26.06.2024).

Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Θανάσης Λάλας για Μαρία Σολωμού: «Μπορεί ένας 50αρης ανύπαντρος και χωρίς παιδιά να είναι πολύ τρυφερός άνθρωπος»
«Καταλαβαίνω ότι ο κάθε άνθρωπος μπορεί να έχει ένα στατιστικό στοιχείο, εγώ δεν αντιμετωπίζω έτσι τους ανθρώπους» λέει ο Θανάσης Λάλας αναφορικά με τις πρόσφατες δηλώσεις της Μαρία Σολωμού
Ο Θανάσης Λάλας