Κυριακή, 30 Ιουν.
32oC Αθήνα

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δηλώνει έτοιμος ενόψει Wimbledon: «Το τένις χωρίς πόνο είναι καλύτερο»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δηλώνει έτοιμος ενόψει Wimbledon: «Το τένις χωρίς πόνο είναι καλύτερο»
reuters

Ταλαιπωρήθηκε το περασμένο διάστημα, κάτι που του κόστισε και την πορεία του στο Roland Garros. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι τώρα έτοιμος να διεκδικήσει μέχρι τέλους το Wimbledon και να κατακτήσει το πρώτο του φετινό Grand Slam.

Τρεις εβδομάδες μετά την χειρουργική επέμβαση στον μηνίσκο, ο Νόβακ Τζόκοβιτς προετοιμάζεται για το Wimbledon και όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, αγωνίσθηκε χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις στην αναμέτρηση επίδειξης με αντίπαλο τον Ρώσο, Ντανιίλ Μεντβέντεφ, που διεξήχθη το βράδυ της Παρασκευής (28.06.2024) στο Λονδίνο.

«Μπορώ να σας πω ότι το απόλαυσα πολύ. Το τένις χωρίς πόνο είναι καλύτερο! Δεν πονούσα και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό», τόνισε ο Σέρβος πρωταθλητής, μετά την νίκη επί του Ρώσου με 6-3, 6-4, στο Hurlingham Club της αγγλικής πρωτεύουσας.

«Είχα παίξει μερικά σετ προπόνησης, αλλά ήθελα να κάνω ένα πραγματικό τεστ. Είναι ένα επίτευγμα. Οι τελευταίες τρεις εβδομάδες ήταν έντονες, πέρασα πολύ χρόνο στην αποκατάσταση», πρόσθεσε ο 37χρονος Τζόκοβιτς, ο οποίος στην πρεμιέρα του Wimbledon θ’ αντιμετωπίσει τον Τσέχο, Βιτ Κοπρίβ (Νο 123 στην παγκόσμια κατάταξη).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις